12 iulie 2016

Am aflat ce mărime are falosul lui Tudy!


Mulţi colegi de breaslă al fostului viceprimar Tudor Ionescu, cunoscut de presa de scandal drept Tudy, atunci când au fost întrebaţi ce părere au despre pozele indecente ale acestuia, au mărturisit că au văzut pozele şi au întradevăr un viceprimar dotat. Şi cum toată lumea spunea că Primăria se află pe mâini bune, noi am vrut să aflăm adevărul, nu ne-am lăsat păcăliţi şi ne-am pus pe “măsurat”.
Concluzia “măsurătorilor” a fost că Tudy are un falos mediu, de 15 cm. Ceea ce denotă că era loc şi de mai mult pentru un asemenea titlu de anvergură.


I-a fost forţată mâna lui Tudy ca să demisioneze!
Tudor Ionescu, cunoscut în ziarele de scandal sub pseudonimul ”Tudy”, (ca fiind cel care i-a despărţit pe Oana Zăvoranu şi Pepe) a fost ales de curând viceprimar la Primaria Capitalei de consilieri generali. Ca şi cum nu ar fi fost deajuns trecutul lui scandalos la apariţia unor poze nud şi filmări foarte vulgare, ca o pură “coincidenţă” naşul lui de botez nu este nimeni altul decât cunoscutul politician Tăriceanu. Oana Zăvoranu nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut o petiţie online cu titlu: “Nu vrem un viceprimar unanist” oripilată de noua funţie a fostului iubit, iar peste 300 de Bucureşteni au semnat această petiţie susţinând demiterea lui Tudy din funcţia de viceprimar. Astfel presiunea media şi în cele din urmă presiunea naşului de botez Tăriceanu, i-au forţat mâna lui Tudy pentru a demisiona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu