4 iulie 2016

Adrian Mutu, tata pentru a patra oara!Bomba in showbiz. Potrivit ultimelor informatii, Adrian Mutu ar deveni tata pentru a patra oara. Fotbalistul s-a casatorit anul trecut in Cuba cu Sandra Bachici, insa nu a putut face si ceremonia religioasa, desi iubita lui isi dorea foarte multe sa imbrace rochia de mireasa.

Zilele trecute insa, Adriam Mutu a solicitat judecatorilor romani sa recunosca decizia de divort dintre el si Consuelo, fosta sotie, avand in vedere ca acesta a fost pronuntat in Republica Dominicana.

”Avocatul meu a depus cererea in instanta, iar termenul a fost stabilit pentru 8 septembrie. Pana atunci nu pot sa fac nunta, chiar daca si eu, si Sandra ne dorim mult acest lucru. Imediat ce este recunoscuta decizia de divort din Republicana Dominicana, facem nunta. Sper sa se termine cat mai repede”, a declarat Mutu .

Pe langa toate aceste detalii, Adrian Mutu a facut si o dezvaluire bomba. El a lasat sa se inteleaga ca iubita lui este insarcinata. Intrebat cand va deveni tata, Mutu a spus:”E posibil ca Sandra sa fie insarcinata deja”. Dupa care a raspuns la intrebare:”Peste noua luni, dar nu spun totul acum”
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu