14 iunie 2016

Viața secretă din SUA! Silvia Lăuneanu s-a căsătorit, a născut și este antrenor de fitness

13413514_1093601990678551_2173198099001153719_n
Silvia Lăuneanu, cea supranumită ”fata cu vioara” care a cântat timp de 13 ani în proiectul muzical D la Vegas s-a mutat în New York și a făcut la 40 de ani un copil. După o lungă carieră în muzică, și-a schimbat radical viața, s-a măritat și este trainer de fitness.Artista, care arată impecabil la 40 de ani ai săi, și-a luat atestatul de antrenor combat, aqua gym și fitness în urmă cu doi ani de zile. Pasiunea pentru sport este veche, despre Silvia se poate spune că a petrecut mai mute ore în sălile de antremanent decât pe scenă.

de la vegas

Fosta parteneră de scenă a lui Daniel Robu a ajuns la New York la începutul lunii decembrie 2014, nu pentru un concert, ci pentru a a obține calificările profesionale necesare noii sale activități, loc unde se află și în prezent. Între timp a avut parte și de o vacanță, în Puerto Rico. Înainte să plece din România a lansat o melodie mesaj intitulată sugestiv ”Mă doare în cot”.

”La New York m-a dus dorinţa de schimbare radicală. Eram nemulţumită din toate punctele de vedere. Şi câteodată în via­ţă e bine să nu stai, ci să ieşi din zona ta de confort şi să faci totul de la zero. Şi rişti ca la un moment dat să te trezeşti şi să spui: „Wow, ce fain că am avut curajul să fac aceşti paşi importanţi“. Aşa că am schimbat loc (în cazul meu ţară), iubit, job, stil de viaţă. Şi, în doar câ­teva luni, m-am căsătorit şi am făcut un copil”, povestește Silvia. ”Totul s-a întâmplat foarte repede. Eu am plecat în ianuarie din ţară, iar în martie am spus „Da!“ la primărie. După două luni, acte­le au fost gata şi m-am angajat la Equinox ca personal trainer. Bineînţeles că am început să caut şi studiouri unde să pot face muzică, pentru că asta e meseria mea de bază, dar fi­ind foarte realistă mi-am spus să merg pe nişa pe care am găsit-o şi să încerc să văd care e mersul lucrurilor acolo. Întâmplarea a făcut să dau peste un impresar din echipa lui Adele. Ne-am întâlnit la câteva party-uri, i-am arătat ce am făcut până acum în România şi el mi-a dat ideea să fac nişte înregistrări la vioară, nu vocal – pentru că este mult mai uşor să intri ca instrumentist acolo. Aşa că am venit în Ro­mânia să fac acele înregistrări, urmând ca mai apoi să găsim nişte colaborări”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu