8 iunie 2016

Vampirii de la Hollywood au susţinut un concert de zile mari la Bucureşti!

johnny-depp
Johnny Depp, Joe Perry şi Alice Cooper, “Vampirii de la Hollywood” au susținut un concert de zile mare, în Capitală. Mii de rockeri înfocaţi, dar şi fani ai celebrului actor s-au aflat aseară în parcarea de la Romexpo, unde s-a ţinut spectacolul americanilor.Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry si-au facut aparitia exploziv pe scena, iar publicul s-a bucurat de muzica buna pret de aproape doua ore.Mii de fani au fost în extaz si la final l-au surprins pe Johnny Depp – i-au cantat la unison “La multi ani”, iar starul american a primit chiar si un tort. Fara sa stie de aceasta surpriza – ca o recompensa parca pentru spectatori – “piratul” Depp a purtat o ie.

Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry – adica Vampirii de la Hollywood – si-au facut aparitia pe scena in lumina unui foc impresionant de artificii. Apoi, au dat startul celui mai mare concert rock’n roll in stil american.

Au cantat piese compuse de ei, dar si reinterpretari ale unor melodii legendare, ce au apartinut unor artisti celebri precum The Doors, Aerosmith si Pink Floyd. Semn ca i-a placut Romania, nonconformistul Jonny Depp a purtat, in timpul concertului, o ie, pe sub vesta de rocker, iar publicul l-a apreciat.
hollywood vampires
Fanii l-au sarbatorit in avans pe Johnny Depp pentru ca pe 9 iunie implineste 53 de ani. La finalul concertului, colegii din trupa i-au adus pe scena si un tort, iar multimea i-a cantat “La multi ani”.

Trupa The Hollywood Vampires a fost infiintata de Alice Cooper in 1970, iar astazi poarta acelasi nume. De-a lungul anilor, din formatie au facut parte nume grele ale rock-ului. In 2005, Johnny Depp si Joe Perry au fost cooptati si ei sa cante.

Iar dupa un concert cu un succes rasunator la Festivalul Rock din Brazilia au decis sa porneasca in turneu. Artistii au ales doar cinci tari in care sa concerteze si una dintre ele a fost si Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu