9 iunie 2016

Valentina Pelinel a născut

Valentina Pelinel
In sfârşit, aşteptarea s-a încheiat pentru fostul manechin, care a adus pe lume „bebeluşul poznaş”.

După ce zilele trecute o vedeam din nou la poarta penitenciarului, ieşind de la vizita cu Cristi Borcea împreună cu fiul cel mare al acestuia, Patrick, iată că Valentina Pelinel a ajuns, fără mari emoţii, la maternitate.După un travaliu de mai multe ore, „bebeluşul poznaş” a venit pe lume la orele prânzului, prin cezariană, la clinica Sanador.

„Simt că o să fiu foarte fericită când îmi voi strânge bebelușul în brațe și oricând după acel moment, pentru că voi fi o femeie împlinită, care va avea cea mai mare responsabilitate de până acum”, le-a spus Valentina Pelinel prietenilor ei virtuali pe o reţea de socializare înainte cu câteva zile de a naşte.

Băieţelul a primit numele de Cristian, nume pe care l-a purtat cel care trebuia să-i fie frate – o dramă de familie despre care Valentina şi mama sa vorbesc foarte rar.

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. – ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile şi a murit. Şi eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoţii şi cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat”, a declarat Valentina Pelinel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu