7 iunie 2016

Uite ce spunea Gabi Firea acum 6 ani despre întâlnirea cu Florentin Pandele


La începutul lui 2010, viaţa ei a cunoscut o turnură dramatică. Despărţirea prematură şi definitivă de soţul ei, Răsvan Firea, o adusese în pragul depresiei. Tabloidele au speculat mult timp drama ei, dar şi relaţia ce avea să se înfiripe între ea şi Florentin Pandele, edilul din Voluntari. Legătura lor a evoluat repede, prea repede pentru cei care cred că ea ar fi trebuit să aştepte un an de la moartea lui Răsvan pentru a se recăsători. Acum, Gabi şi Florin sunt soţ şi soţie și, după votul de ieri, sunt o familie de… primari. Iată ce povesteau în noiembrie 2010 despre relația lor.OK! În ultimul an, ai trecut de la agonie la extaz. Cum de atât de rapid toate astea?

Gabriela :  Sincer, nu credeam că mă voi recăsători. Dacă eram întrebată pe 13 iulie, de ziua mea, ce voi face în toamnă sau la anul, cu siguranţă spuneam că nu se va schimba nimic. Ar fi fost tot vizite la cimitir, mers la serviciu, acasă, tristeţe, zbuciumare şi atât. Totul a fost atât de fulgerător şi de incredibil, încât de-abia după ce ne-am căsătorit am realizat ce ni s-a întâmplat. Noi nici nu ne ştiam foarte bine când ne-am căsătorit. A fost ca o reverie.

De câţi ani vă cunoaşteţi?
Florentin : L-am cunoscut pe Răsvan în 1997, prin luna noiembrie. Eram director adjunct al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului din Ilfov şi trebuia să fac un stagiu de două luni la Bucureşti. Aşa l-am cunoscut pe Răsvan. Pe Gabi am cunoscut-o ulterior, când m-a invitat într-o emisiune.
Gabriela Firea
Şi care a fost impresia de-atunci?
Florentin : N-am avut o părere bună despre jurnalişti, pentru că presa n-a fost prea corectă cu mine. Ne-am cunoscut atunci, ştiind că este soţia unui amic de-ai mei. Răsvan venea destul de des la primărie şi, de fiecare dată când venea, mă critica şi mă certa. Ba chiar, într-o ultimă discuţie în contradictoriu cu el, îmi spunea „Nu faci strada aia, ar trebui s-o faci! Noroc că ne cunoaştem şi că suntem amici, că dacă n-ar fi fost aşa, ce ţi-aş fi zis!“. În fine. Am fost la înmormântare, după care am fost invitat la mai multe emisiuni la Antena 3, dar la Gabi am fost doar de vreo două-trei ori.

Gabriela : Era în perioada în care s-a scris că ne-am zâmbit. Eu zâmbesc către invitaţi, nu către cineva anume.
Florentin : Între noi n-a fost absolut nimic înainte. Nici prin minte nu mi-a trecut când trăia Răsvan că aş putea s-o privesc pe Gabi altfel decât ca pe un realizator de emisiuni şi soţia amicului meu. După moartea lui, Gabi venea la primărie să rezolve nişte acte şi-l rugam pe un prieten de-ai meu să mă anunţe când vine, să mai vorbim.
Gabriela: Pentru că locuiam în Pipera, aveam multe acte de rezolvat pentru Tudor, ca orice mamă care trece printr-un astfel de necaz şi devine părinte unic. Dar nu vroiam să apelez la primar, chiar dacă ne ştiam. Mi-era jenă ca tocmai eu, care critic nepotismul şi birocraţia, să sar peste coadă.
Florentin:  Până la urmă, i-am spus amicului meu să inventeze un motiv ca să o aducă în birou. Şi într-o zi, s-a întâmplat. Oricum, când am văzut-o, căutam s-o întreb dacă o pot ajuta cu ceva, îi mai povesteam de infrastructură… Trăgeam de timp!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu