8 iunie 2016

Uite ce dedicaţie frumoasă i-a făcut Chef Florin Dumitrescu soţiei sale, la 2 ani de la nuntă

Cristina si Florin Dumitrescu
Se iubesc, se preţuiesc şi se alintă reciproc. Iar astăzi împlinesc doi ani de căsnicie, un prilej numai bun pentru ca Florin s-o surprindă din nou pe Cristina.Zi specială pentru Chef Florin Dumitrescu şi soţia sa, Cristina Sima, care sărbătoresc astăzi doi ani de la căsătoria lor – la o zi după ce am văzut-o pe Cristina în rol de jurat în emisiunea „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, a cărei finală se dispută astăzi.

Şi, pentru că Florin Dumitrescu ştie să pună în valoare cele mai fine ingrediente, i-a transmis soţiei sale o scrisoare de dragoste virtuală, în care a pus cele mai potrivite cuvinte, cu iz romantic.
Cristina si cele două fetițe ale lor
„Totul a început cu un zâmbet. Ţi-ai făcut intrarea în viaţa mea într-un mare stil şi nu aveam de unde să ştiu atunci că viaţa mea o să se schimbe. Am început timid cu câteva scrisori trimise online, câteva momente frumoase pe terasă, dar fără nici un semnal că totul se va duce în direcţia asta. 2 copii, un credit la bancă, vis comun şi planuri de viitor până la bătrâneţe. Momentele în care toţi ne-au spus că suntem făcuţi unul pentru celălalt sunt epice. Momentul în care am cerut Universului să scoată în cale femeia vieţii mele nu îl voi uită niciodată mai ales că te-a adus pe ţine în viaţă mea.
Astăzi, după 2 ani de la nuntă, după 6 ani de când te-am cerut Universului, sunt mândru că ai ales să nu iubeşti pe altcineva în afară de mine.
Te iubesc, femeie!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu