14 iunie 2016

Tu cine ai vrea să fie președinte? Asociatiei MicNews.ro ! Voteaza cu mare incredere Mihai Caldararu

In data de, 18 iunie, sunt programate alegeri la Asociatia MicNews Bucuresti . Membrii acestei Asociatii vor alege presedintele Asociatiei MicNews , 1 vicepresedinte, 1 secretar si 10 membri, cu toti acestia urmand sa alcatuiasca Biroul Executiv.

Pentru functia de presedinte exista deocamdata doua persoane  care candidadeaza , cea a lui Mihai Caldararu, cat si Maria Voicu dar propuneri mai pot fi facute si maine, de membrii prezenti la Adunarea Generala. Sedinta va incepe la ora 10:00 la sediul Asociatiei MicNews din strada Drumul Cretestilor nr 15, situat langa Piata Aparatori Patriei , in incinta Institutului de Cercetari Metalurgice. 

Asociatia MicNews Bucuresti isi va alege conducerea, fiind programata Adunarea Generala de alegeri. La fel ca si in alte parti, si la Asociatia MicNews alegerile au loc din 5 in 5 ani. Adunarea Generala a Asociatiei MicNews va avea pe ordinea de zi alegerile membrile conduceri dar si o dare de seama a perioadei scurse de la alegerile precendente, prezentarea raportului comisiei de cenzori precum si propunerea bugetului pentru 2015. In ceea ce priveste alegerile de la Asociatia MicNews , membrii asociati, in principal cluburile de juniori si copii, dar si cele de seniori, vor trebuie sa aleaga noul Birou Executiv, care este alcatuit din presedinte, 1 vicepresedinte, 1 secretar si 10 membri. Pentru functia de presedinte al Asociatiei MicNews , pana acum si-a depus candidatura doar Mihai Caldararu actual presedinte cat si Maria Voicu, in timp ce la vicepresedinti sunt deja 4 candidaturi, pentru postul de secretar doua candidaturi, iar pentru cele 10 locuri de membri sunt deja 8 solicitari. Propunerile pentru candidaturi mai pot fi insa facute chiar in data de 18.06.2016, in timpul sedintei, de cei prezenti in sala, asa ca aceastea vor fi cu siguranta mai multe decat cele stiute pana acum. Adunarea Generala al Asociatiei MicNews va incepe la ora 10:00 la sediul Asociatiei din strada Drumul Cretestilor, nr. 15, situat langa Piata Aparatori Patriei , in incinta Institutului de Cercetari Metalurgice. E interesant de stiut ca presedintele Asociatiei MicNews va fi cel care va vota in numele Asociatiei la Alegerile de la Asociatia MicNews , de saptamana viitoare.


2 comentarii:

  1. Eu una nu votez pe nimeni ..pana acum nimeni nu cunostea pe niumeni acum toti hotii vrea votul nostru..

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună seara, eu sunt un jurnalist de la antena group . Eu votez din toată inima mea, pe domnul Mihai Căldăraru, un băiat muncitor.

    RăspundețiȘtergere