10 iunie 2016

Teo Trandafir şi Mihaela Rădulescu, pe aceeaşi scenă FOTO

Mihaela Radulescu Teo Trandafir2
Tocmai ce s-a încheiat „Românii au talent”, că descoperim noi talente chiar la vedetele noastre.Teo e numai una. Cea pe care o știi de atâția ani și pe care o vezi zilnic la „Teo Show”. Doar că aceeaşi Teo şi-a descoperit o nouă valenţă.

Practic, Teo Trandafir a primit o invitaţie inedită din partea unei academii de coaching şi s-a lansat într-un prim exerciţiu de acest fel, secondată de Mihaela Rădulescu. Despre emoţiile de dinaintea discursului, Teo a vorbit chiar pe contul ei de socializare.

„Loredana Latiş m-a invitat alaturi de ea ca sa fac ce ştiu eu mai bine: să vorbesc din suflet despre lucruri pe care le cunosc. Sigur, cu emoţii şi ezitări, cum fac de fiecare dată când mă expun. A fost un eveniment memorabil, din toate punctele de vedere, am avut ce învăţa unii de la alţii. Ce-ţi trebuie e un strop de deschidere, unul de curaj şi unul de sinceritate. E tot ce-ţi trebuie ca să evoluezi în plan personal. Restul, lăsaţi pe cei de pe scenă!”.

Iată şi un fragment din punerea în scenă a acestui discurs, cu o „antrenoare” în comunicare pe care toată lumea o iubeşte: Teo Trandafir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu