28 iunie 2016

Stela Popescu va deveni străbunică

Stela Popescu
Actriţa este în culmea fericirii! Nepoata ei stabilită în Germania va naşte în curând.Cea mai îndrăgită actriţă din România va deveni străbunică, după ce nepoata sa, fiica fetei sale adoptive, îi va dărui primul strănepot.

De altfel, Stela Popescu şi-a luat deja bilet spre Germania, unde va fi alături de strănepotul și nepoata sa.

„Naşte nepoţica mea. Mă voi duce în Germania s-o văd şi eu. Un băieţel aşteptăm. Cuscra mea este şefa comunităţii românilor în Nürenberg. Mă duc şi cu ocazia asta acolo, ca să facem un spectacol pentru români. Anul trecut au fost 11.000 de spectatori”, a mărturisit Stela Popescu la Antena Stars.

Stela Popescu a adoptat-o pe fratelui ei, Doiniţa, care a venit în România la vârsta de 15 ani şi s-a lipit imediat de inima mătuşii ei.
Stanca, nepoata Stela Popescu
„Am adoptat-o pe Doina Maximilian, fata fratelui lui, şi am o nepoată splendidă, de asemenea. Nepoata are 27 de ani (n.r. Stanca Radu), e tot regizor de film. N-a crezut că va lucra tot în domeniu, mi-a fost frică. Eu cred că e riscant, ca femeie. Dar până acum a luat premii la festivalurile NexT şi TIFF. Acum e la Hollywood, la un curs de scenaristică. O să vină şi o să-mi povestească, o să-mi spună ce-a învăţat. Se descurcă foarte bine amândouă, nu-mi cer ajutorul decât atunci când trebuie”, povestea actriţa.Fiica Doinei, Stana, este cea care va moşteni averea Stelei Popescu.

Actrişa deţine mai multe obiecte de artp, printre care li tablouri a căror valoare depăşeşte mai multe mii de euro. Printre acestea se numară o pictură a celebrului Ştefan Luchian şi o alta a lui Ion Pacea, care a aparţinut regretatului Toma Caragiu şi pe care Stela Popescu a cumpărat-o de la văduva acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu