29 iunie 2016

Simona Halep, insarcinata? Declaratia care ridica mari semne de intrebare!


Simona Halep, insarcinata? Declaratia care ridica mari semne de intrebare!
Simona Halep s-a calificat în turul doi la Wimbledon. Bucuroasa de noua reusita, Simona s-a aratat insa foarte ingrijorata din cauza virusului Zika şi că la finalul turneului din Anglia se va hotărî, după ce va discuta cu medici, dacă va participa sau nu la Jocurile Olimpice.


Ceea ce a surprins insa a fost faptul ca Simona a adus in discutie faptul ca virusul Zika ar afecta in special femeile insarcinate sau care isi doresc sa faca un copil.

"Trebuie să mă informez foarte bine în legătură cu acest virus. Am întrebat mulţi medici despre Zika şi va trebui să discut din nou cu doctori după acest turneu (n.r. - Wimbledon). Am auzit că şi dacă nu eşti însărcinată în momentul în care eşti infectată cu virusul, atunci când rămâi însărcinată se va activa. Sunt foarte îngrijorată. Intenţionez să merg la Rio, dar trebuie să mă asigur să acolo este totul în regulă şi că nu voi avea probleme. Atunci când joc tenis sănătatea mea este cea mai importantă. Virusul este periculos pentru femei şi mulţi sportivi s-au retras de la Rio din acelaşi motiv. Este o dilemă reală când în joc este sănătatea, astfel că deocamdată nu pot spune nimic. După acest turneu va trebui să mă hotărăsc. Voi fi dezamăgită dacă va trebui să mă retrag, pentru că îmi place mult ceremonia şi îmi place cum este să fiu acolo alături de toţi românii. Jocurile Olimpice sunt importante pentru ţara mea, dar sănătatea mea este cea mai importantă. Trebuie să am grijă de corpul meu", a spus Halep.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu