14 iunie 2016

S-a iubit cu un celebru manelist,acum cantareata vrea sa faca casting ! ''Vreau un barbat cu care sa ma inteleg si sa puna iubire relatiei mele cu el ''Era îndrăgostită până peste cap de unul dintre maneliștii celebri de la noi din țară. Dar, dragostea ei a fost răsplătită pe cea mai bună prietenă a ei și de bărbatul pe car eși-l dorea de soț cu o aventură care a devenit publică, motiv pentru care, evident, cei doi s-au despărțit după un scandal monstru. Acum, frumoasa vedetă este decisă să se răzbune așa cum doar o femeie poate să o facă.

”Nu mi-a venit să cred când am văzut-o pe ea (Elena, prietena ei cea mai bună, n.r.) în pat cu Lucian. Și nu oricum, ci goală”, ne-a spus Lenna Horvath, vedeta cu ”ochi de diamant”. Normal, relația ei, după acest eveniment, a fost compromisă total, iar de curând ea a aluat o decizie surprinzătoare. ”Mă voi tuna din cap până-n picioare, voi fi de nerecunoscut. Voi avea silicoane record, îmi voi pune buze, mă voi schimba radical. Nu mă va recunoaște când mă va vedea, o să își muște pumnii de ciudă că m-a pierdut, mai ales că voi fi o adevărată divă”, a vorbit Lenna pentru site-ul spynews.ro

În altă ordine de idei, Lenna Horvath este decisă să își refacă cât mai repede viața. ”Voi face casting pentru un iubit. Merit un bărbat adevărat, unul care să mă iunbească și să mă respecte”, ne-a spus Lenna.
Lenna a aflat, în urmă cu mai bine de o lună, cu stupoare, că iubitul ei, Lucian, cunoscut cântăreț de manele de la noi, și cea mai bună prietenă a ei, Elena, o româncă stabilită în Anglia, au avut o aventură, moment în care a rupt legătura cu amândoi.


sursa : spynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu