27 iunie 2016

Monica Tatoiu și-a sărbătorit ziua în Franța

13465943_1169406813102917_1512436904960901561_n
E mai mereu plecată prin lume, dar a vrut ca împlinirea vârstei de 60 de ani s-o prindă în șarmantul Hexagon.Așa cum ne-a obișnuit, Monica Tatoiu nu poate sta locului. Și nici nu poate sta prea mult prin țară. Îi place mult să călătorească și, de când a ieșit la pensie și și-a rezolvat și problemele de sănătate de la genunchi, are un și mai mare dor de ducă.

Deunăzi, ea a plecat în Franța, unde colindă frumoasele regiuni viticole, astfel că pe 21 iunie, femeia de afaceri și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru select.

„Am avut o zi minunată pentru că atâţia dintre voi aţi rupt câteva minute să vă gândiţi la mine. Am învăţat mult, dar mulţi alţii au învăţat mai mult, am muncit mult, dar alţii au muncit mai mult ca mine. De ce am reuşit eu mai mult decât alţii care ar merita mai mult ca mine? Asta a fost întrebarea care m-a însoţit toată ziua. Răspunsul pe care l-am găsit: pentru că am fost iubită de părinţi, de elevi, de oameni şi mai ales de Dumnezeu. Pentru ce trebuie şi pot să fac de acum încolo. E o onoare să măa dedic în coborârea care începe, aşa cum spune mama, acelora care m-au ridicat. Cât o să mă ducă capul. Vă promit. Vă mulţumesc încă o dată că vă gândiţi la mine. E o plasă de siguranţă care mă obligă”, le-a transmis ea fanilor săi virtuali pe pagina personală de socializare.

Cel mai frumos cadou, însă, a fost cel din partea fiului său, Victor, care i-a realizat un clip emoţionant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu