13 iunie 2016

Magda Ciumac e DEVASTATĂ: la spital în Timișoara și cu probleme in instanțăMagda Ciumac are mari probleme, deși de când s-a mutat la Timișoara viața ei părea că decurge bine. Bruneta a pierdut procesul cu soția actuală a lui Tolea Ciumac, potrivit Spynews.

Magda Ciumac s-a enervat teribil că fosta soție a lui Tolea a vorbit despre ea într-o emisiune TV. Geloasă că la Timișoara, luptătorul a stat cu fosta soție și băiețelul lor Sasha, actuala consoartă a lui Tolea s-a luat de greutatea Magdei și aceasta a luat foc. Fosta vedetă OTV a dat-o în judecată pe „rivală” pentru 100.000 de euro. Vestea proastă însă, pentru că judecătorii au anulat cererea.

Când a intentat procesul, Magda Ciumac părea sigură de victorie. Am dat-o în judecată aici, la judecătorie în Timişoara, pentru că mi-a adus un prejudiciu de imagine foarte, foarte grav. Nu permit nimănui să se ia de kilogramele mele, de felul în care arăt, pentru că eu mă chinui să-mi cresc copilul singură. I-am cerut despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, a declarat inițial Magda.

De asemenea, marea problemă a brunetei este sănătatea. Magda Ciumac are mari probleme cu inima și acum stă internată la spital. Am probleme foarte grave cu inima. Imediat după ce ia Alexander vacanţa de vară… Mă voi opera în vacanţa de vară. Mie acum doi ani mi-a stat inima în somn 18 secunde, ceea ce pot dovedi. Eu o să vorbesc să fie clar: niciodată nu am inventat, nu am speculat. Eu nu trăiesc cu lumea. Eu ştiu bine cum sunt. Am şapte-opt kilograme în plus, dar se datorează medicamentelor foarte multe pe care le iau zilnic, a spus bruneta, în urmă cu câteva săptămâni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu