29 iunie 2016

LUMINIŢA ANGHEL, enervată de ANDREEA MANTEA: ”Ai luat ceva în seara asta? Ai şi tu un fiu!”

LUMINIŢA ANGHEL, enervată de ANDREEA MANTEA: ”Ai luat ceva în seara asta? Ai şi tu un fiu!”

Luminiţa Anghel a relatat că fiul ei adoptat, David, îi creează mari probleme, iar la un moment dat, Andreea Mantea a intervenit şi i-a luat apărarea băiatului, ceea ce a scos-o din sărite pe cântăreaţă.
Andreea Mantea a încercat să-i ia apărarea lui David.

Luminiţa Anghel i-a reproşat lui David că a făcut totul ca să-i distrugă căsnicia: "Ai vrut să ajung la divorţ şi să rămânem noi doi. Eu nu am nevoie să-ţi ceri iertare, eu vreau să şi faci ceva. Contează ce crede lumea despre tine?".Băiatul a recunoscut că este vinovat şi a spus că vrea să-şi îndrepte greşelile: "Lumea nu mă ştie, dar nu cunoaşte realitatea. Am greşit faţă de familia mea. Nu-l urăsc pe Silviu. Sunt sigur că atunci când o să mai cresc, o să stăm cu toţii în familie şi o să râdem despre astea".

Andreea Mantea a încercat să-i ia apărarea tânărului şi a declarat: "E copilul tău! Mai dă-i o şansă! Uită-te la el! Nu e singurul tanar care la 20 de ani încă trăieşte pe spatele părinţilor! Te-am văzut cum ai făcut în pauză!".

"I-am dat o şansă. Săptămâna trecută. Sunt mama lui, nu înseamnă că nu îl mai iubesc! Ai şi tu un fiu, Andreea! Ai luat ceva în seara asta?”, -a spus Luminiţa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu