6 iunie 2016

Johnny Depp chef la Castelul Bran cu Alice Cooper FOTO

13315414_1758257691112586_773157224836646316_n
Cum altfel, să ajungă împreună în România în țara vampirilor și a lui ”Dracula”, fără să-și viziteze bunicul? Legendarului grup The Hollywood Vampires, adică veteranul rocker Alice Cooper, faimosul Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith și Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuți actori pe întreg mapamondul, au fost în mare secret ieri, la ”casa părintească”, este vorba de Castelul Bran, casa lui Dracula.Vizita rockerilor vampiri ce vor concerta împreună, luni, la Romexpo, s-a lăsat și cu o masă copioasă organizată în castelul sus menționat, ce a fost închiriat câteva ore, cu bucate 100% bio, tradiționale și, în loc de sânge, vin roșu.
bran
Super grupul The Hollywood Vampires care a făcut senzație la recent desfășurata gală de decernare a premiilor Grammy, este un proiect format de Alice Cooper , cel ce se identifică cu geniale melodii rock precum “I’m 18”, “Under my wheels”, “Billion dollars babies”, “School’s out”, “Elected” ori ”Poison” în 1970. De-alungul timpului, în componența formației au trecut John Lennon sau Ringo Star (The Beatles). În 2015, Alice i-a cooptat pe Johnny Depp si Joe Perry ( Aerosmith) pentru a sustine un concert la cea mai mare manifestare rock a planetei, Festivalul Rock în Rio, din Brazilia, iar după succesul răsunător, aceștia au decis să pornească în turneu, Bucureștiul fiind una din capitalele privilegiate din turneu, mai ales că starurile au venit cu trei zile mai devreme.Puțini știu că film Johnny Depp, pe numele său John Christopher Depp, a debutat ca trupete rock. În tinerețe a compus mai multe grupuri, ceal mai cunsocut fiind The Kids cu care a deschis odată un concert Iggy Pop.

Organizatorul evenimentului, Phoenix Entertainment, anunță că mai sunt bilete puse în vânzare, prețul lor fiind între 169 și 439 ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu