16 iunie 2016

Inna, antrenoare de voce….Jurat la Vocea României Junior

inna
Fanii Innei din România vor avea ocazia să o vadă pe cântăreaţă într-o nouă postură, aceea de jurat al emisiunii „Vocea României Junior”, o nouă producție a Pro TV.Încântată de această provocare, artista a declarat: ”Sunt extrem de fericită că, în sfârșit, programul îmi permite să fiu în juriul unui concurs de voci. Abia aștept să încep filmările și, mai ales, să îi cunosc pe concurenții de la Vocea României Junior. Încă nu-mi vine să cred că este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, orășelul mic de la malul Mării Negre. Aș crede că e un vis, iar dacă este, nu vreau să mă trezesc niciodată! Vă mulțumesc pentru tot!”.

Emisiunea Vocea României Junior își propune să descopere cât mai mulți copii cu voci senzaționale, pe care să-i îndrume către o carieră muzicală de succes.
INNA

Copii din toată țara au venit în primăvară la preselecțiile pentru primul sezon Vocea
României Junior, iar acum sunt pregătiți să urce pe scenă și să demonstreze că vocile lor puternice merită să fie în competiție și să meargă cât mai departe spre marele trofeu.Cântăreața și-a început cariera muzicală în 2008, atunci când a lansat și primul său single și album solo, Hot, care a ajuns rapid pe primele locuri în topurile de profil din România și din străinătate, dar și pe coloana sonoră a unor filme celebre de la Hollywood.

Au urmat colaborări cu artiști precum Daddy Yankee, J Balvin, Flo-Rida ori Yandel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu