14 iunie 2016

Gazeta Mondena te face vedeta ! O cantareata de la noi isi expune cariera artistica profesionala '' Niciodata nu o sa ma dau batuta / Am sa merg in continuare cu muzica '' ! FOTO/VIDEO


E cantareata de muzica populara din Moldova,insa nimeni nu stie prin ce a trecut cantareata de muzica populara Rodica Ionita Grosu de a ajunge o cantareata cunoscuta  in Romania.


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , cantareata de muzica populara a vorbit in PREMIERA , despre cariera artistica profesionala dar si cum a razbit in viata de a ajunge un om cu un statut muzical important in Romania '' Niciodata nu o sa ma dau batuta ,incerc sa razbesc in viata si sa trec peste toate cu toate ca sunt foarte multi cantareti mai celebri decat mine si ajung la nivelul pe care mi-l doresc '' a adaugat cantareata de muzica populara Rodica Ionita Grosu pentru Gazeta Mondena.


INTERVIU cu Rodica Ionita Grosu si redactia Gazeta Mondena : 

Gazeta Mondena : Cum ai facut pasul spre muzica autentica populara si cine te-a indrumat in muzica ?
Rodica Ionita Grosu : Inca din copilarie moștenesc glasul duios al mamei . M-am nascut cu acest har muzical .
Gazeta Mondena : De unde culegii melodiile ?
Rodica Ionita Grosu :O parte sunt moștenite de la mama,iar altele sunt culese din vatra satului !Le prelucrez dupa starea in care ma aflu in acel moment cand lucrez la ele !
Gazeta Mondena : Crezi ca interpretul de muzica populara ajunge mai aproape de sufletul omului decat un alt artist 
Rodica Ionita Grosu : Maria Sa Publicul este acel critic care te simte,cand ii transmiti fiorii ,adica sa li se faca pielea de gaina !
Gazeta Mondena : Cu ce deosebesc interpretii la olteni cu cei de la munte.
Rodica Ionita Grosu : Fiecare zona difera ,atat prin linia melodica ,cat si prin costumul popular care vorbesc de la sine !
Gazeta Mondena : Ce inseamna doina pentru un interpret de muzica populara
Rodica Ionita Grosu : Daca nu stii sa interpretezi o doina ,nu te numesti artist !Doina sta la baza carierii oricarui interpret !
Gazeta Mondena : Este rasplatita muzica interpretului de muzica populara
Rodica Ionita Grosu : Poate pe vremuri era, acuma insa cu parere de rau ,nu !Parerea mea !
Gazeta Mondena : De ce crezi ca muzica din Iasi e iubita in toate zonele tarii
Rodica Ionita Grosu : Indiferent de zona,muzica de calitate este bine primită oriunde de public ! Nu numai din Iasi !
Gazeta Mondena : Spune-ne despre cariera ta artistica mai pe larg si de participarile tale la concursuri sau festivaluri .
Rodica Ionita Grosu : Cariera artistica am inceput-o dupa ce mi-am vazut copiii realizați ! De 15 ani cant, a venit vremea mea bucurandu-ma de succes ! 
Gazeta Mondena : Ce nu iti place in viata ?
Rodica Ionita Grosu : Minciuna,lasitatea,lacomia,invidia ,necredinta si rautatea unora !
Gazeta Mondena : Ce transmiti celor ce iubesc muzica populara .
Rodica Ionita Grosu : Celor ce iubesc muzica populara ,ii sfatuiesc,sa caute melodii autentice din zona din care provin. Sa evite muzica comerciala ,pentru a nu ajunge ei insasi nonvalori !Drumul cantecului din Gradina folclorului este foarte anevoios,costisitor,dar foarte placut si frumos daca studiaza si iau ca exemplu alți solisti consacrati si valoroși ! Sa nu imite pe nimeni, sa aiba repertorul personal cu ajutorul indrumatorilor care ii coordoneaza!VIDEO : Rodica Ionita Grosu - De ce inima imi plange


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu