1 iunie 2016

Gazeta Mondena te face vedeta ! Dragostea pentru folclorul romanesc la facut pe acest copil sa se indragosteasca de ea ! FOTO


Dragostea este o muzica a carei frumusete nu se pierde, asa e si in cazul acestui copil care promite multe in folclorul nostru romanesc.

In EXCLUSIVITATE  pentru site-ul gazetamondena.ro , cantaretul de muzica populara Adelin Abrudan, promite tuturor care ii indragesc prestatia lui muzicala dar si cariera artistica profesionala ca o sa scoata pe viitor cateva piese frumoase cu tendinta folclorului romanesc '' Sunt foarte mandru de mine dar si de calitatiile mele vocale ,pe parcurs o sa fac si cateva piese frumoase pentru fanii mei '' a declarat Adelin Abrudan pentru Gazeta Mondena.

Născut la data de 13-10-2010 , locuieste  în comuna Cociuba Mare,acolo unde si acesta mosteneste folclorul romanesc ''Aici m-am nascut in aceasta comuna de aici am cules muzica,am cules roadele muzici populare,de aici m-am axat pe traditia si obiceiurile noastre '' a mai spus tanarul care spera ca intr-o zi muzica il va face remarcat .

Tanarul mai precizeza ca are o memorie foarte buna si cand e vorba sa retina o piesa ,o retine imediat ''Retin foarte repede textul la aceea piesa pe care mi se da , ii multumesc Doamnei Romina pentru amabilitatea si ca are grija ca imaginea mea sa fie vazuta de multi oamenii,ma invata foarte multe in folclorul romanesc '' a mai precizat tanarul ,Adelin Abrudan pentru Gazeta Mondena.

(M.B.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu