30 iunie 2016

EXCLUSIV ! Maria Carneci dezvaluie totul despre familie : '' Niciodata nu mi-am inselat barbatul ''

Maria Cârneci (n. 22 martie 1953, Perșinari, județul Dâmbovița) este o cântăreață română de muzică populară și lăutărească.


Lansarea ei în cariera de solistă a avut loc după ce, în 1979, a obținut locul întâi pe țară la concursul televizat de TVR „Floarea din Grădină”. Posedă o colecție de peste 100 de costume populare, unele moderne, stilizate, dar și altele foarte vechi.Este căsătorită de mai bine de 30 de ani și are un băiat pe nume Edi.

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , cantareata de muzica populara a vorbit deschis cu reporterii despre viata ei persoanala dar si cum se impaca cu sotul ei de o viata intreaga '' Niciodata nu mi-am inselat barbatul au fost momente cand cativa oameni nu au avut ce face si au vorbit urat la adresa noastra cum ca noi ne-am fi certat si ca urmeaza un divort,toata presa mi-a sarit in cap mai ales echipa unde am lucrat ca de ce lor nu le-am spus ca ma despart de el,a fost un zvon fals ,eu ma inteleg foarte bine cu sotul meu suntem o familie unita si nu ne luam dupa nimeni avem incredere in noi cu altu '' a declarat Maria Carneci pentru Gazeta Mondena. 

Isi lanseaza un album peste cateva luni bune: ''Deja lucrez la el '' 

Maria Carneci este o cantareata de muzica populara cu un statut foarte important in Romania,cantareata de muzica populara mai precizeaza ca are ganduri serioase cand vine vorba despre cariera ei artistica profesionala '' Peste cateva luni bune am sa pregatesc un album foarte important si legat de familia mea sa imi traiasca familia mea se va numi albumul muzical ''a mai adaugat Maria Carneci . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu