13 iunie 2016

El este criminalul care a comis masacrul din clubul de gay din Florida! Apropiatii fac dezvaluiri: "Abia avea prieteni. Sotia il lasase, iar in ultima perioada zicea mereu ca isi doreste sa ucida oameni"

Orlando Mateen este barbatul care a adus America, din nou, in doliu, dupa ce weekend-ul trecut a intrat cu mitraliera intr-un club gay din Orlando, Florida. In timpul asaltului, 50 de tineri au fost ucisi pe loc, iar alti peste 50, transportati la spital cu rani grave.Potrivit Daily Mail, Omar Mateen era un fanatic al gruparii teroriste ISIS si era extrem de devotat islamului. Barbatul locuia cu familia in SUA inca de la o varsta frageda, avea un copil, iar fostii colegi de liceu isi aduc aminte de el ca fiind un adolescent sportiv, pasionat de fotbal si care nu a dat niciodata semne de homofobie extrema.

Cu toate astea, in ultimii ani, Orlando Mateen si-a schimbat atitudinea la 180 de grade. Dupa ce fosta lui sotie l-a acuzat de mai multe agresiuni si si-a facut bagajele si a plecat impreuna cu copilul, barbatul a devenit tot mai retras si din ce in ce mai violent.
Apropiatii il descriu ca fiind o persoana fara prea multi prieteni, iar in ultima perioada vorbea tot mai mult despre dorinta de a comite o crima.


Nu era homofob si ne trata pe toti cu egalitate. Obisnuia mereu sa salute si sa zambeasca oamenilor din jur. Probabil ceva s-a schimbat inter timp", isi aduce aminte de el, un fost coleg de liceu, de orientare gay.

"Dupa cateva luni de casnicie a inceput sa ma bata. Era instabil emotional, avea clar probleme. Venea acasa si era violent cu mine fara motiv", isi aduce aminte fosta lui sotie.
De cealalta parte, vecinii isi aduc aminte de el ca fiind un om obisnuit, care nu a cauzat probleme si care se adaptase foarte bine culturii americane.In ultima perioada a devenit mai retras. Vorbea mereu despre furia pe care o resimte si cum isi doreste sa ucida oameni. Cumva, nu ma surprinde ce s-a intamplat", a mai spus unul dintre apropiati. 
Orlando Mateen, in varsta de 29 de ani, a fost ucis de oamenii legii dupa ce a a tinut cativa oameni ostatici vreme de mai multe ore. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu