21 iunie 2016

Doua tinere talentate care spera ca intr-o zi folclorul o sa il aiba la picioare au obtinut premii frumoase ! Vezi ce loc au obtinut si la ce festival au participat ! FOTOLa cea de-a a IV-a editie la Festivalul Național de Muzica si Dansuri Populare si Etno-Ciuleandra ,Bucuresti,19 Iunie 2016,a reuşit să obţină premii frumoase cele doua tinere talentate care spera ca intr-o zi folclorul romanesc o sa il aiba la picioare.

De asemenea, Ilona Andreea Amieroaie care a participat ca solistă, s-a situat tot pe prima treaptă a podiumului şi a luat Premiul I.Ei sunt îndrumaţi de  Aurel Mustatea profesorul care le preda muzica celor doua tinere.Ilona a participat la categoria 9 ani fiind si prima care a urcat pe scena la aceasta categorie de vârsta. A obținut premiul 1 si suntem mândri noi ca parinti si domnul profesor de canto de aceasta reușită unde au participat copii bine pregătiți din toata țara.


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro, stam de vorba cu mama celor doua tinere si ne povestete prin ce emotii a trecut '' Ilona-Andreea a participat cu o melodie în prima,audiție ,,Frumos canta mierlita " , o melodie frumoasa,olteneasca, special compusă pentru micuța artistă. Textul este făcut de frumoasa si îndrăgita cântăreața si prezentatore tv,de la emisiunea ,,Ceasuri de Folclor ",doamna Raluca Constanta Burcea,căreia îi multumim foarte mult , linia melodica a fost realizată de domnul profesor Aurel Mustatea, care este si profesorul Ilonei, la Scoala de Arta Bucuresti, iar orchestrația este făcută de orchestra Radio, / Andreea obținut premiul 1 si suntem mândri noi ca parinti si domnul profesor de canto de aceasta reușită unde au participat copii bine pregătiți din toata țara. ' a declarat Petruta Amieroaie (mama) celor doua tinere talentate pentru Gazeta Mondena.

        '' Tinerele talentate au cu ce demonstra ca au obtinut premii frumoase la Festival ''La acest concurs '' Festivalul Național de Muzica si Dansuri Populare si Etno-Ciuleandra ,Bucuresti,19 Iunie 2016, a participat si surioara ei mai mica,Denisa Amieroaie cu melodia ''Zarzarica,Zarzarea''  a fost prima care a deschis acest festival din grupa 5-7 ani .In EXCLUSIVITATE , tot mama ei ne vorbeste si despre sora ei care a participat la acest concurs '', A fost bombonică de pe tort, este micuța si la dorința ei a participat la acest concurs.O are ca model pe sora ei mai mare,Ilona. La acest concurs cea mica a intrat la categoria de vârsta de 5-7ani.Pentru ea s-a făcut o excepție având doar 4 anișori.Asa micuța cum este si Ambitioasa , ca sora ei mare, a reușit sa impresioneze juriul si a obținut locul 2. Aceasta a învățat sa cante cu mama ei,care este educatoare, si cu sora ei, dar si încurajată de domnul profesor Aurel Mustatea,care crede in ea si a vazut un pontențial . Pentru micuța a fost cel de al doilea concurs si s-a descurcat,ii place sa fie pe scena si cat mai curand o sa pregătim melodii noi  '' a cochis mama celor doua surori talentate pentru Gazeta Mondena.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu