20 iunie 2016

Cristina Spătar, aniversare în lacrimi. Vezi primele ei declarații

Cristina Spatar
După despărțirea oficială făcută publică de soțul ei, Alin Ionescu, cântăreața a avut o primă apariție televizată.Acum cateva zile , la Antena Stars, am văzut o Cristina Spătar în lacrimi, copleșită de deznodământul căsniciei sale și de comentariile celor din jur. O Cristina Spătar care astăzi împlinește 44 de ani și care, în ciuda scrisorii publicate ieri de soțul ei, Alin Ionescu, în care acesta și-a expus motivele pentru care își dorește divorțul, a venit astăzi cu un buchet de flori la ea. Un ultim gest, care însă nu îndulcește prea mult amarul în care s-a scufundat relația lor.

„Îmi doresc linişte în familia noastră”, spunea ea  la Antena Stars, resemnată cumva.
copii Cristina Spatar
„Pentru mine ziua de azi e ca un nou început. De dimineaţă plâng încontinuu, din cauza emoţiilor. Mi-au scris mulţi oameni care mă iubesc. Chiar dacă nu sunt atât de puternică cum mă văd ei, sunt şi eu o biată femeie care încearcă să facă faţă problemelor… De dimineaţă a venit Alin la mine cu cadoul şi un pupic. Am apreciat. Sper să rămânem buni prieteni. Noi chiar ne-am căsătorit din dragoste şi am avut nişte evenimente foarte frumoase”, a spus ea cu ochii în lacrimi.

De altfel, tot Alin Ionescu a fost şi cel care i-a sărit în ajutor după ce a avut accidentul de maşină de acum două zile şi care a ţinut presa departe de casa lor, dând toate informaţiile de care era nevoie. Semn că, în ciuda tuturor lucrurilor, e totuşi mama copiilor lui şi respectă trecutul pe care l-au trăit împreună.

Iar Cristina are, la rândul ei, două motive importante pentru care să meargă mai departe: Aida şi Albert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu