8 iunie 2016

Claudia Pavel a pierdut 5 kg, într-o săptămână. Cum a reușit?

DSC_0024
Vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul într-o superbă vacanță în Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere și a învățat cum să aibă un stil de viață sănătos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a și relaxat într-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa și Amara Dolce Vita Luxury, toate având oferte de all inclusive, locurile în care Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasă și a făcut și yoga. Acolo, artista și-a deblocat mintea, aducând un echilibru în viața sa.
DSC_0059
Cesur Durak, specialist în detoxifiere, a înființat prima agenție cu exclusivitate în programele de acest fel din România. La început, acestea au fost realizate la Sianji Wellbeing din Bodrum, al cărui reprezentant exclusiv este, însă odată cu creșterea solicitarilor și avântul luat de această inițiativă, în portofoliul agenției Bonus Travel a intrat și centrul The LıfeCo din Antalya. În prezent, Cesur Durak Și agenția sa, Bonus Travel, au devenit un adevărat fenomen pe piața autohtonă, iar până acum, multe personalități au apelat la el: Oana Turcu și soțul ei, Cristi Brancu, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Cătălin Botezatu și mulți alții. Se pare că Cesur Durak va deveni în curând la fel de celebru în țară ca și conaționalul său, Dr Oz dın Amerıca.
DSC_0079


„O cură de detoxifiere într-un loc exotic și plin de vegetație luxuriantă” (Claudia Pavel)

„A fost o experiență minunată pe care vreau să o mai repet alături de prietenii de la agenția de turism Bonus Travel. A fost o reconectare cu mine însămi și cu un stil de viață sănătos, deoarece sănătatea este cea mai de preț avuție.

Există etape ale vieții în care avem nevoie de momente de liniște pentru a avea grijă de noi atât fizic, cât și la nivel spiritual. Așadar, recomand tuturor mămicilor și nu numai, să încerce o cură de detoxifiere într-un loc exotic și plin de vegetație luxuriantă ca The LıfeCo din Antalya. După o săptămână de detoxifiere și relaxare total am realizat că am slăbit aproximativ 5 kg”, a declarat Claudia Pavel.
DSC_0104
La centrul The LifeCo Antalya, Claudia Pavel a urmat programul Master Detox, ce se desfăsoară pe o perioadă între 4 și 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe și legume. Pe parcursul acestui program, vedeta a servit diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice și alte suplimente nutritive, la intervale regulate, dar și cantități nelimitate de ceaiuri din plante și supe de legume. Tot acolo, aceasta a beneficiat și de tehnicile de respirație, cursuri de yoga, saună, masaj, curățarea colonului și a pielii. Rezultatele s-au observat în cel mai scurt timp, printr-o bună funcționare a organelor interne și o piele cu aspect întinerit și strălucitor.Despre Bonus Travel

Bonus Travel este o agenție de turism dinamică, având ca principale activități consilierea în domeniul turismului și oferirea de servicii și produse turistice menite să satisfacă cele mai variate gusturi în materie de turism. Datorită promptitudinii și eficienței cu care răspund solicitărilor, au devenit un partener de încredere pentru clienți și colaboratori, dând dovadă de flexibilitate în relațiile cu aceștia. Serviciile Bonus Travel au la bază orientarea permanentă spre client prin ofertarea unei game variate de produse și servicii turistice la tarife optime, identificate împreună cu clienții lor, în baza ofertelor furnizate de partenerii acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu