15 iunie 2016

Celebrul actor Armand Assante, invitat la aniversarea Loredanei Groza

loredana-petrecere-indiana
Starul de la Hollywood Armand Assante a fost invitatul supriză al petrecerii organizată, vineri, cu ocazia aniversării Loredanei Groza. Actorul filmează de zor în România, țară pe care a vizitat-o în repetate rânduri.Loredana Groza a fost sărbătorită, la împlinirea a 46 de ani, printr-o petrecere cu tematică indiană, alături de familie, echipa sa şi de prietenii apropiaţi.

Printre invitaţi s-a aflat formaţia Zdob şi Zdub, venită special de la Chişinău, dar şi Nadir, Alex Abagiu şi Sorin Stratulat – echipa sa de beauty & hair, Radu Mada – stilistul artistei, prieteni şi o parte importantă a echipei cu care lucrează la ProTV.
loredana-armand-assante-petrecere-indiana
Aproape toţi cei prezenţi au respectat codul petrecerii şi au purtat haine de inspiraţie indiană.Momentul culminant a fost sosirea tortului supraetajat realizat din foiţă de aur, unul dintre cadourile echipei, tort care a reamintit tuturor de show-ul ”Imaginarium”, pe care artista l-a dus până la New York.

Aproape toata lumea a respectat codul petrecerii si a purtat haine de inspiratie indiana, inclusiv tatal artistei, Vasile Groza, sau fiica sa, Elena, pe care-i vedeti in fotografiile atasate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu