20 iunie 2016

Ce legătură are Adam Lambert de la Queen cu România?

adam
Adam Lambert va ajunge pentru prima oara in Romania cu ocazia concertului pe care il va sustine alaturi de noua sa trupă, legenda rock Queen, pe 21 iunie 2016, în Piata Constitutiei din Bucuresti.


Insa artistul are o legatura mult mai puternica cu tara noastra decat s-ar fi crezut. Cu doar cateva zile inainte de concert, Adam l-a contactat pe bucuresteanul Alexandru V. – fiul unui bun prieten din copilarie al bunicului norvegian al artistului. Bunicul lui Adam
Lambert si tatal lui Alex Vasiliu au fost colegi de scoala in Norvegia in anii ’70, asa ca la show-ul din 21 iunie in public va fi si recenta cunostinta inedita a artistului.

Legatura cu tara noastra este chiar mai puternica avand in vedere ca strabunicii lui Adam Lambert din partea mamei msunt de origine romana. In cadrul interviului oferit pentru Digi24 la Londra, artistul a declarat ca este nerabdator sa ajunga in Romania, sa descopere mai multe despre radacinile sale.
unnamed
Si iata ca nu se dezminte! Coincidenta sau destin, prima vizita a artistului in tara noastra va fi cu siguranta mAdamLamberts-a nascut pe 29 ianuarie 1982 in Statele Unite ale Americii si a cunoscut faima odata cu participarea mla show-ul de televiziune American Idol. Dupa o prima aparitie impreuna cu trupa Queen, in 2009, in finala show- ului, urmata de o reprezentatie memorabila pe scena MTV Europe Music Awards, Adam Lambert a devenit intr-un timp foarte scurt o prezenta nelipsita din formula live a trupei. In perioada 2012-2013 au sustinut impreuna numeroase concerte si show-uri televizate, iar in 2014 – 2016 au urmat turnee sold-out in toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu