9 iunie 2016

Carmen Harra a prezis ce cariera va avea fiul Valentinei Pelinel! Cu ce se va ocupa micutul Milan

Carmen Harra le-a prevazut un viitor stralucit celor doi copii care s-au nascut in aceeasi zi, pe 8 iunie 2016, al Valentinei Pelinel si al Andreei Tonciu.

”Milan o sa fie un iubaret, frumos datorita codificarii lui, o sa fie un longeviv deoarece s-a nascut pe 8. O sa aiba noroc cu banii si iubirea, o sa fie plin de compasiune. O sa fie independent, o sa calatoreasca mult si o sa fie greu de stapanit intr-o casnicie. Nu le place sa fie conectati toata viata la aceeasi persoana, le place libertatea si viata buna. Dar oamenii guvernati de cifra 5 sunt sufletisti si generosi. El are o relatie karmica cu mama lui foarte buna, ea o sa fie factorul numarul 1 in viata lui. O sa fie pozitiv pentru cei din jur. Nu se va lasa dominat de altii, nu o sa fie atacat si o sa faca doar ce ii place lui, nu altora.
Vor fi extrem de dornici să trăiască liber și este foarte probabil ca nici unul dintre ei nu o să locuiască în România când vor creste, vor fi două persoane rebele și dornice să îi ajute pe cei din jur”, a sustinut Carmen Harra la un post tv.

Carmen Harra a marturisit că presimte că între băiatul Valentinei Pelinel și tatal lui nu va fi o relație cordială. Din punct de vedere al carierei, Milan va avea succes ca avocat sau om politic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu