6 iunie 2016

Canta pentru romanii din Diaspora ! Vezi ce cantaret de la noi este vorba si cine face furori cu cantecele sale prin strainatate ! FOTO/VIDEO


Au ritmul in sange si o voce care ii ajuta.Un cantaret de la noi a facut spectacol intr-un local din Germania si a fost aplaudat la maxim de romani nostri dar si de alti cetateni din strainatate.

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , cantaretul de muzica populara Nelutu de la Brasov a povestit cum a fost invitat de romani din Diaspora sa cante dar si cum sau petrecut pana in zori '' Sunt onorat sa fiu prezent de fiecare data cand sunt chemat cu formatia mea sa cantam pentru cetateni nostri romani si sa ii facem de fiecare data cand venim acolo sa se distreze la maxim si sa se danseze pe muzica noastra,de fiecare data cand vin in Germania romani nostri sunt bucurosi de atmosfera formatiei Nelutu de la Brasov si ne roaga de fiecare data cand avem posibilitatea sa nu ii uitam si sa mai venim la ei sa cantam '' a adaugat Nelutu de la Brasov .


Cine este Nelutu de la Brasov ?

Nelutu de la Brasov,a devenit cunoscut prin faptul ca are talent muzical dar si colaborariile cu artisti consacrati in folclorul romanesc la adus pe culmiile cele mari.Nelutu a mai facut o piesa parodie cu ''Cristi ! , ba Cristi '' avand  viuzlizari  pe Youtube de peste  20.000 de vizualizari . 

Vezi VIDEO in care Nelutu de la Brasov i-a facut pe romanii sa se distreze la maxim ! 


(M.B.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu