29 iunie 2016

Brigitte Sfat, grav bolnava! Sotia lui Ilie Nastase a facut marturisirea pe contul de socializare: "Am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori!"Brigitte Sfat a scris in urma cu putin timp pe contul sau de socializare un mesaj de-a dreptul emotionant. Sotia lui ilie Nastase a descoperit in urma unor investigatii medicale ca are doua tumori care trebuie operate. Vedeta si-a cerut iertare apropiatilor carora le-a gresit si i-a multumit sotului sau pentru sprijinul pe care i-l ofera in aceste momente de cumpana.


"In urma unor investigatii, cu cateva zile in urma , am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori, si este necesara o interventie de extirpare.
Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le am gresit prin vorba sau fapta, si vreau sa i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile.


Vreau sa i cer scuze in primul rand mamei mele, pe care am necajit o de multe ori, fostului meu sot Ovidiu , ca nu i am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu, ca am acuzat o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu ca nu am reusit sa i ofer toata dragostea de care are nevoie, si totodata vreau sa i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare", a scris Brigitte Sfat pe contul sau de socializare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu