9 iunie 2016

Beyonce de Romania e disperata: "S-a imbolnavit dupa ce am ajuns la Petrosani" Asta le intrece pe toate!

Una calda, alta rece pentru Nicolae Guta. In timp ce “Regele manelelor” a picat din nou in mrejele Cristinei, blondei sexy alaturi de care a venit in acesta sapatamana in platou la WOWbiz, la Kanal D, Beyonce de Romania face nopti albe.

De vina nu este insa povestea de dragoste a lui Nicolae Guta cu blonda Cristina, ci starea precara de sanatate a micutei Anais, fiica manelistului. Inca din weekendul care a trecut, cea mica s-a pricopsit cu o raceala puternica si complicata.Pentru ca nu este prima oara cand intampina probleme de acest fel cu Anais, Beyonce a luat masuri inca de la primele semne ale gripei. Din pacate, in ciuda eforturilor si a atentiei care i se acorda, fetita lui Guta respira greu si face crize de apnee noaptea in somn.
FOTO : wowbiz.ro

“De doua nopti o veghez si nu pun geana pe geana. Ma ia somnul cand se crapa de ziua. Toata noaptea stau si o urmaresc, ii dau pastile si actionez imediat cum vad ca se ineaca in somn. E mica, are atat de multa nevoie de mine. Nu am dus fata la doctor, stiam ce tratament sa ii dau. Problema e ca ea, nu a mai racit de multa vreme si cand a facut-o ne-a speriat cam rau”, ne-a declarat Beyonce de Romania.

Desi totul pare o gluma proasta, Anais se pare ca a racit dupa ce a schimbat aerul si a ajuns cu mama sa la Petrosani, in casa tatalui sau, celebrul Nicolae Guta.Anais, in bratele fratelei ei, Marian, fiul lui Guta“A schimbat aerul, a racit dupa ce am ajuns la Petrosani. Da, noi suntem si acum la Petrosani, acasa la Guta. El ne-a chemat aici si am venit. Cea mica e foarte fericita cand se afla in compania fratilor ei mai mari (n.r. restul copiilor lui Guta)”, a marturisit pentru WOWbiz.ro, Madalina, alias Beyonce de Romania.
In perioada in care Madalina s-a aflat la Petrosani, Guta a fost plecat in Spania, la o cantare si, ulterior, s-a aflat in Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu