15 iunie 2016

Apelul disperat al fiicei lui Marius Țeicu! Are nevoie de sânge

marius teicu
Patricia, fiica lui Marius Țeicu se luptă de ceva vreme cu o boală cruntă, iar acum tânăra are nevoie din nou de ajutor. Patricia Țeicu Rădulescu a făcut un apel disperat pe contul de socializare, pentru ca oamenii să doneze sânge. Viața ei este în pericol, iar prietenii virtuali s-au mobilizat pentru a-i ușura suferința.”Dragi prieteni, iată că revin cu al doilea apel și rugăminte către voi. Am nevoie de sânge A2 (rh pozitiv) ca și data tecută,fiind neaparată nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Vă mulțumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sânge se face tot la Centrul de Transfuzii central, cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix, menționând pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internată la Fundeni, secția de Transplant Medular.Vă mulțumesc și aștept ajutorul vostru minunat”, a scris Patricia pe contul de socializare.

Marius Teicu nu-și mai poate ascunde durerea:
” Patricia are din nou nevoie de singe grupa A2( rh pozitiv) pentru transfuzii urgente. Cei care pot dona, pot sa o facă la CENTRUL DE TRANSFUZII CENTRAL, cel de la VICTORIEI, de pe strada DOCTOR FELIX, cu mențiunea , pentru RĂDULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni, Secția de Transplant Medular””

Trebuie sa fim alaturi de el si de familia lui!Este nevoie de solidaritate! Eu nu am aceasta grupa, dar încerc sa -l ajut măcar asa , facind un apel la voi , la sufletele celor ce i-au fredonat șlagărele, sa găsiți timp si pentru a -i asculta durerea si disperarea de tata, ce lupta pentru ca fiica sa , sa se întoarcă acasă, la Casandra si Andrei !!! Cei ce puteți, donați , sau măcar distribuiti si cu siguranta Dumnezeu o sa facă o minune!!! Sa ne rugam pentru asta!!!, indeamna actorul Marius Manole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu