1 iunie 2016

1 iunie ! Ziua Copilului iar Gazeta Mondena te face vedeta de ziua ta ! Ea este Madalina Husar care promite multe in folclorul bihorean ! FOTO


Dragostea de muzica a facut-o si pe Madalina Husar sa se atinga de folclorul romanesc,locuieste in localittatea Petid , comuna Cociuba Mare,judet : Bihor .

Pasiunea ei , este muzica si cand vorbim de pasiunea acestui copil care doreste sa duca mai departe folcorul romanesc o putem sluji ca si traditia si obiceiurile din Bihor .

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , cantareata de muzica populara Madalina Husar isi expune cariera artistica profesionala pentru cititori site-ului Gazeta Mondena '' Sunt in clasa a III,inca din leagan ,bunica imi canta melodii frumoase  si asa am prins sa am o dragoste pentru muzica populara,imi place enorm foarte mult ceea ce fac,vreau sa devin o stea a muzici populare , tin foarte bine - minte ca am inceput sa fredonez prin casa si parintii mei m-au auzit cum cant,pot sa va spun ca le-a placut cum cant si asa au inceput sa ma duca la o scoala de muzica,acolo am intalnit-o pe doamna Romina care imi ofera lectii de canto si pe acesta cale tin sa-i multumesc foarte mult pentru ajutorul care dumneai mi la dat'' a declarat Madalina Husar pentru Gazeta Mondena. 


''Parintii ei iau facut rost de costum popular ca sa particpe la concursuri cu el '' 

Tanara are cu se poate lauda ,deoarece parintii au facut posibilitatea ca fiica lor sa aiba si un costum popular pe unde merge '' Parintii mei sunt painea lui Dumnezeu ,imi iubesc enorm parinti ma ajuta si ma sprijina ei sunt pentru mine orice din viata mea ,ei mi-au cumparat si costum popular sa il pot avea la spectacole,concerte '' a explicat Madalina Husar pentru Gazeta Mondena.


Madalina Husar ,mai precizeaza ca are cateva piese pe care o sa le promoveze atat in presa-scrisa cat si la TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu