31 mai 2016

Ziua Copiilor, sărbătorită la Palatul Elisabeta

_ANG7911
Principesa Margareta şi Principesa Muna a Iordaniei au fost gazdele unui eveniment dedicat celor mici în grădina Palatului din Capitală.Parcă niciodată curtea Palatului Elisabeta n-a fost mai veselă şi mai plină de glasuri de copii ca duminică, când porţile s-au deschis pentru a-i primi pe cei mici la sărbătoarea ce le-a fost dedicată, în preajma zilei de 1 iunie, sub patronajul Casei Regale. Peste o mie de copii şi-au trăit visul şi s-au simţit, pentru o zi, ca nişte prinţi şi prinţese, la sărbătoarea anticipată a Zilei Copilului.
_ANG7506
Evenimentul, la care au luat parte sute de copii, părinți și profesori, a fost organizat de Fundația Principesa Margareta a României şi a beneficiat nu doar de prezenţa Alteţei Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta, ci şi de cea a Alteţei Sale regale Principesa Muna a Iordaniei, mama suveranului haşemit, Regele Abdullah al II-lea.
_ANG7796


Cei mici au fost răsfăţati cu îngheţată, vată pe băţ şi dulciuri şi au participat la ateliere de pictură sau de olărit. Nu au lipsit momentele artistice, demonstraţiile sportive (de floretă și karate) şi chiar o competiție de aeromodelism.
_ANG7568
Inedită a fost expoziţia de fotografii din copilăria Regelui Mihai, prezentate publicului în premieră.Întrebată care este acum starea de sănătate a tatălui său, care se confruntă cu un cancer de piele, Principesa Moştenitoare Margareta a răspuns că „Majestatea sa se simte bine”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu