18 mai 2016

Valentina Pelinel, pe “lista rusinii”, alaturi de fostul sot

Valentina Pelinel si fostul sot, Cristian Boureanu, mai au ceva in comun, desi au divortat in urma cu 2 ani, iar drumurile lor in viata au luat cu totul alta intorsatura.

Pe lista rusinii, publicata de ANAF, in dreptul Valentinei apare suma de 14.071 lei. Fix cu aceeasi datorie este inregistrat si fostul ei sot, Cristian Alexandru Boureanu (43 de ani), semn ca cei doi au de tras de pe urma unui bun pe care l-au detinut in comun.

Valentina Pelinel a spus ca ea nu este datoare cu nimic la stat si ca, mai mult ca sigur, suma restanta are legatura cu terenurile detinute de fostul sot. in schimb, si Cristian Boureanu s-a dezis de aceasta restanta. “Nu am avut si nici nu am vreo datorie la stat. Din pacate, apar pe aceasta lista atat eu, cat si fratele meu, din cauza ca unele banci, care ne-a executat terenurile inca de acum doi ani, nu s-au dus sa le inscrie pe numele lor. Bancile sunt obligate de lege sa achite si aceste restante. Daca nu se duc sa le inscrie, cei care le cumpara nu pot construi nimic pe ele pana cand nu sunt achitate impozitele. Dovada ca si eu apar pe aceasta lista cu domiciliul in sectorul 6, desi mi l-am schimbat de un an. Acum, terenurile pe care eu le am in proprietate au toate impozitele achitate la zi”, a declarat Cristian Boureanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu