4 mai 2016

Tanara batuta de fiul lui Nicolae Guta este revoltata ca barbatul a primit doar control judiciar. Ce urmeaza sa faca


Tanara batuta de fiul lui Nicolae Guta este revoltata ca barbatul, care are si un copil mic acasa, a primit doar control judiciar. Fata este hotarata sa lupte pentru dreptatea ei, dupa ce Nicu Guta a hartuit-o si a lovit-o cu o sticla in cap.El nu are voie sa paraseasca judetul Hunedoara si nici sa se apropie de victima sa.
victima
Nicu Guta a petrecut de Paste alaturi de tatal sau. Sta marturie o poza postata de el pe Facebook.

Tanarul in varsta de 23 de ani, casatorit si tatal unui copil, trebuie sa le explice procurorilor ce s-a intamplat in noaptea de inviere cand nu a rezistat tentatiei de a-i face avansuri unei tinere. Pentru ca a fost respins, a devenit agresiv.

Ana Maria Sanda, victima: "M-a tras de par, am cazut pe jos, m-am trezit cu o sticla in cap, eram toata uda de bere, apoi au intervenit cei de la paza. Nu il cunosteam, nu stiam cine este."

Nicu Guta admite ca a existat o altercatie, nu si faptul ca i-ar fi dat fetei cu o sticla in cap.

Cert este ca scandalul din club a fost unul de proportii. Guta s-a linistit abia dupa ce a fost scos la aer de un bodyguard. Mama fetei are si o inregistrare facuta dupa incident.

Discutie intre mama victimei si agentul de paza de la club:

- Am vazut doar imbulzeala. Am intrat, i-am despartit, i-am scos afara, nu i-am lasat sa se incaiere si sa se ia la bataie, nu pot supraveghea toata lumea ce face.

- Am inteles, dar cine e cel care a lovit-o?

- Va pot zice ca e copil de al lui Nicolae Guta, cantaretul. Nu am vazut sa curga sange, probabil era o lovitura oarba, am inteles de la fata ca a lovit-o asta micu cu sticla in cap.

Mama vitrega a victimei: "Sub nicio forma nu isi retrage plangerea. O sustinem, nu poti lupta pentru dreptate si sa iti inveti copiii, chiar daca sunt copii vitregi, sa nu lupte pentru drepturile lor. Sa plateasca pentru tot ce a facut".

Sorin Sanda, tatal victimei: ''A fost o tentativa de omor, atata timp cat vrei sa lovesti cu sticla in cap si nu in picior sau in mana".

Guta Junior nu are voie sa ia legatura cu victima sa.

Tanara si-a scos certificat un medico legal care atesta faptul ca are nevoie de ingrijiri medicale pentru 3-4 zile.

Guta este acuzat de lovire, amenintare, tulburarea linistii si ordinii publice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu