11 mai 2016

Soacra lui Pitbull isi insoara fiul! Fiica Andei Ghita, insa, va absenta de la nunta fratelui ei! La ultima cununie din familie s-a lasat cu SCANDAL URIAS! Mama si fiica nu-si vorbesc nici in ziua de azi!

La doi ani si jumatate de cand isi marita fiica si ii incredinta mana acesteia ginerelui ei, luptatorului Pitbull Atodiresei, Anda Ghita se pregateste din nou de nunta!

De acesta data insa, cea mai celebra si de neclintit soacra din cate exista in showbiz-ul romanesc va fi soacra mare. Implicarea sa in organizarea nuntii fiului ei, Mario, este totala, pregatirile, micile detaliile, marile alegeri si locatia de eveniment nefiind batute in cuie pana nu primesc avizul ei.

Ca doar vorba aceea, una e Anda Ghita, singura femeie care l-a facut K.O. pe luptatorul de temut Pitbull Atodiresei, nimeni altul decat ginerele ei. Cei doi nu-si mai vorbesc de cativa ani, mai exact de la nunta lui Pitbull cu sotia sa, fiica Andei Ghita.Atunci, mirii au acuzat-o pe soacra ca s-a bagat prea mult peste ei, ca le-ar dat directive si la nunta lor s-a tinut cont nu atat de dorintele lor, cat de cele ale soacrei.Totul a culminat cu un scandal rasunator, care a tinut luni de zile paginile ziarelor, din acel moment, fiica Andei Ghita luand decizia sa nu mai calce in casa parinteasca si sa uite total de parintii sai.Familia Ghita a inceput pregatirile pentru nunta baiatului. Mario are o relatie foarte solida cu iubita lui si sunt impreuna de patru ani. Au spus ca ce sa mai astepte, ca vor nunta si sa se cunune, asa ca parintii ii vor ajuta. Anda e femeia infipta stie cum se fac lucrurile astea si e bun organizator, asa ca le va fi de ajutor copiilor. Nunta e programata anul viitor. O sa fie ceva mare si cu sute de invitati. Fiica Andei va fi marea absenta de la nunta fratelui ei. De peste doi ani nu vorbeste cu ai ei. Au mai fost scurte perioade in care se parea ca vor ajunge la o impacare, dar stiti cum se intampla in cazurile acestea, copilul trebuie sa lase de la el pentru ca parintele e parinte si trebuie respectat. Vor veni rudele, prietenii, colegii si parteneri de afaceri ai parintilor, dar nu si sora mirelui si sotul ei, luptatorul Atodiresei. E pacat, asa se intampla cand sunt orgolii la mijloc”, ne-a declarat o persoana din preajma familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu