9 mai 2016

Sefa DNA se iubeste cu un puscarias celebru!Viata personala a Laurei Codruta Kovesi se invarteste in jurul RCS&RDS! Dupa ce a divortat, in 2007, de Eduard Kovesi, subalternul directorului RCS-RDS, cea mai influenta femeie din lume si-a gasit linistea in bratele coordonatorului de marketing si PR RCS & RDS, holdingul care detine televiziunea de stiri Digi24, scrie site-ul Catavencii.ro! Florin Nemes este celebru pentru aparitia, ca puscarias, in reclamele Digi Mobil!Nemes a fost si el vizat de spionii israelieni de la Black Cube.

“Si, totusi, ce ar fi cautat domnul Nemes pe lista israelienilor? Ce l-ar fi putut aduce in vizorul acestora, de ce si-ar fi dorit acestia sa-i scormoneasca prin casutele de e-mail, cand ar fi putut afla atatea lucruri despre el doar din surse deschise? Pai, ca sa spunem asa, domnul Emil-Florin Nemes este un barbat puternic. Iar cei de la Black Cube pareau destul de interesati de barbatii puternici ai Romaniei. De barbatii puternici, dar mai ales de femeile cu adevarat puternice care se afla in spatele acestora. Iar in spatele domnului Nemes se afla, de ani buni, cea mai puternica femeie din Romania.

Exact. De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemes si Laura Codruta Kövesi traiesc o frumoasa poveste de dragoste”, mai scrie sursa citata.

Vedetele postului Antena 3 au speculat imediat ca relaţia dintre sefa DNA si un angajat RCS-RDS ar fi afectat ancheta in dosarul in care directorul trustului Intact este acuzat de santajarea grupului RCS-RDS.

In replica, Codruta Kovesi spune ca angajatii Intact au fost trimisi in judecata inainte ca ea sa fie numita in functia de procuror sef al DNA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu