23 mai 2016

SCANDAL in familia lui Guta ! Nicoleta Guta a plecat de acasa din cauza amantului ! '' A batut-o de a nenorocito '' ! Vezi care este motivul dintre Nicoleta si Mircea


SCANDAL in familia lui Guta ! Apropiatii cuplului vorbesc tot mai mult despre despartirea dintre Nicoleta si Mircea .Ei bine ,s-a zvonit in presa cum ca cei doi ar s-ar fi inteles ca se pregatesc de nunta.

In EXCLUSIVITATE, apropiatii celor doi,vorbesc in PREMIERA despre despartirea anului in lumea manelelor '' Nicoleta nu se mai intelege de foarte mult cu Mircea s-a tot vorbit in presa ca cei doi se inteleg de minune dar nu este asa cei care nu ii cunosc foarte bine cei doi se cearta mai mereu ,Mircea este gelos pe  ea de fiecare data cand Nicoleta pleaca la evenimente singura si are impresia ca ea o inseala cu un alt barbat care desi acest baiat o viziteaza la Petrosani,a cunoscut un baiat care nu vrea sa spuna ca este cu el pentru ca daca ar afla tatal ei ca si de aceasta data ea s-a indragostit de altu nu ar mai vorbi niciodata cu ea,Mircea o si bate de fiecare data si o ameninta ca ii baga cutitul daca il insala pentru ca si el la randul lui si-a lasat familia pentru Nicoleta  '' a declarat o sursa din anturajul celor doi pentru Gazeta Mondena.

Acum ceva timp ,Mircea amantul Nicoletei Guta i-a scris la o fotografie in care cantareata a postat pe contul  de socializare '' “Yo & iubirea mea eterna. Mi-am facut asigurare medicala pe viata. Dragostea ta, antidotul meu pentru inima mea. Dragostea vietii mele, te iubesc, esti totul pentru mine, pusi!” '' a scris comentariul la poza unde cantareata a postat-o pe contul de socializare.

Contactata de site-ul gazetamondena.ro ! Cantareata a confirmat cele spuse de apropiatii  in PREMIERA despre despartirea anului '' E ceva intre mine si el dar cu siguranta el are ideiile lui si se bazeaza ca eu as avea pe altu in inima mea dar nu este asa,e foarte impulsiv si e gelos dar cu siguranta o sa  ii treaca ,numai vreau sa comentez acest subiect ''a cochis Nicoleta Guta pentru Gazeta Mondena.

(M.B.)


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu