16 mai 2016

Sarcină cu probleme pentru Alina Pușcaș?

Alina Puscas
Prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” e din nou gravidă şi le-a dat emoţii colegilor de platou.Chiar dacă aşteaptă al doilea copil, Alina Puşcaş îşi doreşte să rămână activă până în ultima clipă, aşa cum a făcut şi la prima sarcină. Din păcate, de data aceasta, întâmpină unele dificultăţi.

În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarei i-a făcut rău în timpul filmărilor pentru Te cunosc de undeva, creând panică în jurul ei. Colegii susţin că era palidă şi că respira greu.
Alina Puscas Te cunosc de undeva
„Alina întâmpină probleme specifice unei femei însărcinate şi este normal. Dacă la primul copil, situaţia a fost diferită şi nu a avut nimic, ei bine, acum, ea ne-a spus că acuza stări de vomă, ameţeli şi o somnolenţă crescută. La înregistrări, încearcă să îşi dozeze efortul, însă, nu reuşeşte întotdeauna. Recent, chiar i s-a făcut rău la platou. Nu a fost ceva grav, dar a trebuit să se oprească din prezentare, să bea puţină apă şi să se odihnească! După ce şi-a revenit, ea şi-a reluat filmările şi a dus totul la capăt, ca o adevărată profesionistă”, au dezvăluit surse din anturajul vedetei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu