17 mai 2016

Nicoleta Luciu – Secretele şi sfaturile unei mame cu 4 copii

Stabilită la Miercurea Ciuc unde îşi creşte cei 4 copii, Nicoleta Luciu este o mamă devotată, o soţie iubitoare şi o femeie de succes.„Cel mai frumos lucru din lume este sa devii mama. Si cel mai pretios. Nu se compara nimic cu momentul in care afli ca esti insarcinata, cu momentul in care iti vezi pentru prima data copilul, iar perioadele prin care treci, pe cat sunt de frumoase sunt pe atat de pline de intrebari. Toata lumea vine cu sfaturi. Este bine ca fiecare mama sa le adapteze dupa personalitatea ei si a copilului”, spune Nicoleta.
 
Mama lui Zsolt Jr, în vârstă de băiat de 7 ani şi jumătate şi a tripleţilor, Kim, Karoly şi Kevin, Nicoleta primeste foarte multe intrebari legate de cresterea si alimentatia copiilor, ingrijire si dezvoltare personala: „Vor sa stie ce facem cand copiii sunt bolnavi, mofturiosi si isi construiesc personalitatea, cum reusim sa ii pacalim, cum introducem alimentele si cand incepem diversificarea, cum sa ne ingrijim acasa, cum sa nu ne abatem de la ritualurile noastre de ingrijire atunci cand trebuie sa ai grija de copii”.
 
„Sunt mama”, „Ma ingrijesc”, „Bucataresc”, „Slabesc”, „Invat”,  „Traiesc” sunt rubricile de pe blog-ul vedetei, care a dezvălui acum şi ritualul său de înfrumuseţare.
 
„Recomand de fiecare data dietele naturiste. Iarna aceasta am tinut de 3 ori dieta cu sare amara, am mai tinut dieta cu oua de prepelita timp de o luna, iar acum tin dieta cu argila si am inceput sa fac bai cu apa minerala. Lumea ma intreaba in general de ce sufar. Nu trebuie sa te trimita doctorul la genul acesta de tratamente. Apa minerala foarte rece ajuta mult musculatura fetei, iar efectele de regenerare se intampla in timp si sunt spectaculoase.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu