8 mai 2016

Moștenirile de milioane de euro din showbiz-ul românesc

Dacă e să judecăm după valoarea moștenirilor din showbiz-ul autohton, n-ai zice că suntem o țară săracă, în care artiștii trag mâța de coadă, încercând să supraviețuiască de la un contract la altul. Campioana la moșteniri este Oana Zăvoranu, căreia cârcotașii i-au dat numai doi ani pentru a face praf milioanele de euro lăsat de mama ei.Oana Zăvoranu nu este campioană doar la scandaluri. Vedeta se poate lăuda cu cea mai consistentă moștenire din topul nostru. Oana a primit, după moartea Marioarei Zăvoranu, o avere colosală, estimată la 60 de milioane de euro. Este vorba despre bunuri imobiliare, bijuterii, opere de artă, bani și acțiuni la firma Agricomex, prin care sunt închiriate spații comerciale în București și sunt vândute locuri de veci în Cimitirul Eternitatea.
marioara-si-oana-alaturi-de-nicolae-zavoranu_0
Această avere, lăsată de tatăl adoptiv al vedetei, a fost, de altfel, subiect de dispută între Oana și mama ei de-a lungul anilor. Marioara a declarat în mai multe rânduri că Oana va primi banii abia după moartea ei. ”Am bani mulţi, dar îi voi lăsa pe toţi fiicei mele abia după ce voi muri, căci ea îi prăpădeşte aiurea”, se justifica femeia.

Soţul şi părinţii Mădălinei, război pentru 500.000 de euro

Soţul şi părinţii Mădălinei Manole au început un război pe faţă pentru averea solistei, evaluată la 500.000 €, la scurt timp după moartea fulgerătoare a artistei, la 14 iulie 2010. Și-au aruncat acuzații grele și au băgat la mijloc copilul de numai un an al artistei reciproc acuzaţii grele, în speranţa că instanţa le va da câștig de cauză.

Citește pe www.click.ro restul acestui material!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu