25 mai 2016

Marele Premiu la Festivalul de interpretare muzicală ”Flori de mai”2016 -un automobil

flori de mai 2016

Între 26-29 mai a.c, la Călărași va avea loc cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului concurs ”Flori de Mai 2016”. În recital, Voltaj, Grasu XXL și Ami. Trofeul constă într-un automobil nou-nouț, cel mai important premiu pe plaja concursurilor de interpretare muzicală. Respectabilul artist Gabriel Cotabiță va prezida juriul, alături de el, Marina Florea, George Călin (Deepcentral), Nicole Cherry, Andreea Antonescu și Radu Groza. În recital, pe lângă tinerii aflați în concurs, o lungă listă de artiști de primă linie: Raluk, Amna, Alexandra Ungureanu, trupa Zero, Deepcentral, Rucsy (Blaxy Girls) etc.

Festivalul concurs și recitalurile vor avea loc în sala Teatrului ”Barbu Știrbey” dar și pe platoul central din fața Consiliului Județean și a Centrului Cultural Județean Călărași, organizatorii manifestării concertistice.

Concursul s-a dovedit în ultimii ani principala rampă de lansare a soliștilor newcommeri, dovadă că aici au cunoscut consacrarea ori au ajuns în finala pricipalelor spectacole muzicale de televiziune mulți artiști.În ultimii ani, în urma unei mobilizări gigant, Festivalul ”Flori de Mai” a primit locul pe care îl merita în clasamentele de specialitate, acela de cel mai important concurs de interpretare muzicală pe plan național.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu