26 mai 2016

Luminița Anghel a luat o hotărâre în privința fetiței adoptate

Luminita Anghel
Măriuca a revenit în atenția presei, odată cu dorința mamei sale biologice de a o încredința din nou artistei. Iată, însă, ce a decis cântăreața.După scandalul în care a târât-o Angelica Constantin, mama biologică a Măriucăi, fetița pe care a vrut s-o adopte, Luminița Anghel a decis să renunțe la adopție, iar copilul s-a întors în centrul de plasament. Recent, însă, Angelia Constantin a declarat că îi pare rău de cele întâmplate și că fetița își dorește să se reîntoarcă în sânul familiei Luminiței Anghel, fapt pentru care Angelica ar fi dispusă să-i ofere custodia cântăreței.

„Eu am vrut să-i dau fetiţa. I-o dau şi acum, chiar vreau să i-o dau pe Măriuca. Ştiu că are grijă de ea, are o situaţie bună şi nu i-ar lipsi nimic, însă o singură condiţie. Mergem la notar în prezenţa a doi martori şi semnăm un document în care menţionăm că mă lasă să văd fata ori de câte ori doresc pentru totdeauna. Doar aşa îi dau fata, nu vreau nimic mai mult. Eu sunt amărâtă. Îl mai am şi pe cel mic. E greu să te descurci. Noi ne căutam și de muncă“, a declarat Angelica Constantin.

Filip, fiul Luminitei Anghel

„Nu mai sunt în nici o relaţie, nu pot spune nimic despre asta altfel. Nu mai suntem în nici o relaţie, e bine aşa cum e şi subiectul e încheiat”, a mărturisit Luminița Anghel pentru “Focus TV”, care spune că îşi dedică tot timpul fiului ei biologic, Filip, în vârstă de 4 ani. Celălalt băiat al său adoptat, David, împlinit deja 18 ani.

„Filip este copilul meu biologic, nu se compară. Dar subiectul acela este încheiat, din foarte multe motive, toată lumea ştie, nu mai e nimic de făcut”, a mai spus artista.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu