8 mai 2016

Isabela Staic traieste o adevarata relatie de dragoste cu un fotomodel ! FOTO


Isabela Staic,tanara care spera intr-o relatie de dragoste frumoasa cu cel care ia pus inima pe jar ,ei bine este vorba de Covaci Bogdan Anton,  un trubadur care lucreaza pentru Catalin Botezatu.

Surse din anturajul celor doi detoneaza bomba  in EXCLUSIVITATE pentru gazetamondena.ro ca cei doi traiesc o adevarata dragoste '' Cei doi se iubesc de foarte mult,a trait prin chinuri cu barbatii pe care ia avut se pare ca Isabela si-a gasit in sfarsit barbatul potrivit '' a declarat unul din prietenii pentru Gazeta Mondena.


Cine este Isabela Staic 

Pe lângă pasiunea ei pentru TV, gorjeanca Isabela Staic are și alte talente ascunse! Frumoasa roșcată se ocupă de mai mult timp,în particular, cu înfrumusețarea doamnelor și domnișoarelor care îi trec pragul. Isabela practică acestă meserie din pasiune, iar prețurile pe care le percepe sunt unele accesibile, rezultatele fiind unele spectaculoase.

De la make-up, pensat, vopsit până la aplicarea de extensii din păr natural, de toate acestea pot beneficia femeile care apelează la Isabela Staic pentru o schimbare de look. Deși este implicată în mai multe proiecte, roșcata își găsește timp și pentru a-și urma pasiunea pentru make-up and hair styling.

Fosta concurentă la emisiunea „Burlacul”, târgujianca Isabela Staic şi-a descoperit pasiunea pentru machiaj încă din liceu și chiar a deținut un salon de înfrumusețare. După ce a ajuns în lumina refelectoarelor, Isabela practică această meserie doar în privat, în limita tipului didponibil.

(Marius Baldovin)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu