4 mai 2016

INTERVIU : Marius de la Roma & Marina de la Roma : '' Incercam sa fim pe placul tuturor celor ce iubesc muzica noastra ''


Gazeta Mondena.ro ! a stat de vorba cu cei doi cantaretii  de manele care au reusit sa cucereasca orice om prin faptul ca ei scot HIT dupa HIT.


Ei bine ! este vorba de Marius de la Roma si Marina de la Roma, care in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , au acordat un INTERVIU cu privire la cariera lor artistica profesionala ,cum sau cunoscut dar si ce inseamna muzica pentru ei .


INTERVIU :


Gazeta Mondena : Salutari,Marius si Marina,de inceput vreau sa va intreb cum ati ales sa cantati amandoi ?
 Marius & Marina : Pe plan muzical eu eram la început de drum, in schimb Marina in adolescenta deja cochetase cu muzica si ne-am gândit sa încercam sa închegăm ceva impreuna!Gazeta Mondena: Cum si de unde va cunoasteti,si cum ati format aceasta trupa ‘’Marina de la Roma si Marius de la Roma ‘’
 Marius & Marina : Ne-am cunoscut cu multi ani in urma prin niște prieteni comuni care in prealabil ne-au devenit si rude prin alianța,iar numele formației a venit de la mine ! Inițial am facut o colaborare cu Cristi Dules cu numele de scena Marius de la Roma! Dupa venirea Marinei am format formația "Marius si Marina de la Roma".
Gazeta Mondena :  De unde exista colaborarea cu cel mai bun orchestrator din Romania si anume Nek,de unde il cunoasteti ?
Marius & Marina : Pe Nek l-am cunoscut odată cu promovarea mea alaturi de Cristi Dules,care pe aceasta cale țin sa ii multumesc atât lui cat si lui Nek si întregului trust pt susținerea acordată in toți acești ani!
Gazeta Mondena :De la ce varsta cantata impreuna ?
Marius & Marina : 30 ani si Marina 24 ani
Gazeta Mondena :Ce ne poți spune despre cd-urile tale impreuna cu Marina de la Roma , din punct de vedere muzical, artistic?
Marius & Marina : Avem multe piese frumoase pe compilatiile Big Man si un album care a avut succes atat in Romania cat si in Italia.  
Gazeta Mondena : Cărui fapt se datorează că sunteti căutati, invitati în multe locuri să cântati?
Marius & Marina :Seriozitatea de care dam dovada, munca si atmosfera pe care o facem la fiecare concert sau petrecere privata .
Gazeta Mondena : Cât de departe de hotarele județului a ajuns muzica voastra ?
Marius & Marina :Majoritatea evenimentelor unde cântam se desfășoară pe terotoriul Italiei si al României .
Gazeta Mondena :  Ce înseamnă pentru voi întâlnirea cu românii din diaspora? Ce înseamnă pentru ei întâlnirea cu muzica tradițională a țării mamă?
Marius & Marina : Consider ca toți romanii plecați in diaspora nu uita obiceiurile si Tradițiile romanești! Suntem primiți de către toți cu brațele deschise si noi la rândul nostru le creem un moment de neuitat
Gazeta Mondena : Cum reacționează publicul străin la muzica voastra , muzica noastră din Romania
Marius & Marina : Sunt curiosi dar in acelasi timp incantati
Gazeta Mondena :  Aveti de gand sa colaborati si cu artisti mai cunoscuti din Romania.
Marius & Marina : Am colaborat si cu siguranta vom mai colabora cu multi alti
Gazeta Mondena : De la cine ati moştenit vocea atat de frumoasa ?
Marius & Marina : Nu e o mostenire ci , un dar de la Dumnezeu.
Gazeta Mondena : Progresul unui artist, succesul, au neapărată nevoie de un sprijin
Marius & Marina : Bineinteles , in mod special sprijinul familiei.
Gazeta Mondena :   De cât timp v-ați dedicat cântecului și de unde această aplecare?
Marius & Marina : In ultimii 5 ani ne-am dedicat in mod intens dar de mici cântam in coruri, festivități școlare in concluzie iubim muzica de mici copii .
Gazeta Mondena :  Câte albume ați scos până în prezent și cu cine ați mai colaborat?
Marius & Marina : Am lansat un singur album Intitulat "Un inel" care a fost in colaborare cu Nicolae Guta dar am facut multe colaborări cu nume mari ale muzicii romanești cum ar fi: Cristi Dules,Liviu Guta, Sorinel Pustiu, Nek si Cristian Rizescu .
Gazeta Mondena : Ce proiecte aveți și care sunt planu­rile dumneavoastră?
Marius & Marina : Ne gandim la un album nou, avem un proiect cu un artist italian pe care speram sa il finalizam cu succes
Gazeta Mondena :  În ce perioadă a anului sunteți soli­citată mai des la evenimente?
Marius & Marina : Mulțumim lu-i Dumnezeu, suntem solicitați pe toata perioada anului cu mici excepții in posturile religioase , dar atunci ne dedicam familiilor noastre!
Gazeta Mondena :   Aș dori ca în încheierea interviului să le transmiteți un mesaj iubitorilor de muzică
Marius & Marina :  Va mulțumim din suflet tuturor ce ne ascultați si ne apreciați si va promitem ca nu va vom dezamagi!
VIDEO : Marius de la Roma & Marina de la Roma - Lacat la inima Autor :
(Marius Baldovin )
Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu