16 mai 2016

Grupul ''Poienarii '' din Oradea au obtinut diplome si premii la festivaluri de folclor ! '' Vezi ce spune profesoara de grupul pe care il coordoneaza ! FOTOGrupul vocal “Poienarii” infiintat in anul 2015 a carui coordonator este solista de muzica populara (profesor-coordonator) Romina Nemes-Silaghi , au participat pana in prezent la o sumedenie de emisiuni,spectacole,festivaluri concurs de unde au si obtinut premii .

Prin prezenta diplomelor si a concursurilor castigate , ne-au dat si mai multa incredere in noi, sa demonstram noua dar si publicului , ca putem sa ducem folclorul si portul bihorean , in fiecare colt de tara si dincolo de granitele Romaniei ! Succesul nostru , se bazeaza in primul rand pe corectitudinea fata de publicul ascultator , atat cat si iubirea noastra pentru folclor .Fiecare melodie pe care fetele din grupul vocal”Poienarii” le interpreteaza , au o semnificatie aparte , aducand jocul si voia buna , acolo unde apar .

Din acest grup vocal fac parte 10 tinere talente , pe care le vom cunoaste indata , pe fiecare in parte cu caracterizarea ei si cateva melodii audio !

Aceste fete sunt : Paula Pintiuta, Daiana Pintiuta,Raluca Steficza,Paula Drimbo,Denisa Mester,Lorena Ghib,Madalina Birta,Simina Patalau,Cipriana Patalau,  Camelia Ilea.Toate fetele din grupul vocal”Poienarii ” , pastreaza si promoveaza muzica populara si portul traditional bihorean !Dorim ca fiecare om dintr-un eveniment muzical care intra in contact cu muzica Grupului vocal”Poienarii” din Oradea ,sa aiba parte de o distractie si atmosfera super placuta.

De aceea , noi ,incercan sa oferim prin repertoriul nostru, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de melodii in functie de necesitatile fiecaruia.

Avem convingerea ca alaturi de noi,veti trai cele mai frumoase momente din viata voastra!Repertoriul nostru este bazat pe melodii din Bihor, muzica diversa , din toate zonele tarii si din orice gen muzical ,interpretate cu talent si maiestrie , astfel incat invitatii , sa nu se deslipeasca de ringul de dans!

Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie garantata.De fiecare data am reusit sa captam atentia publicului prin calitatea deosebita a show-ului, prezenta impecabila, si prin diversitatea muzicala oferita de noi si asta ne face sa fim cel mai bun grup din Oradea!Incercam sa ne impunem la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

Premile obtinute de grupul Poienari din Oradea au fost unele excelente cum ar fi locul I la festivale dar in aceelasi timp si concursurile pe care acest grup le-a onorat.
Sursa : rronline.ro
FOTO : gazetamondena.ro 


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu