27 mai 2016

Grupul ''Poienarii '' au obtinut si de aceasta data premii frumoase ! Vezi ce premiul au luat la acest concurs ! FOTO


Mişcarea artistică şi cultura municipiului Oradea  s-au făcut remarcate din nou, zilele trecute, de telespectatorii din întreaga ţară.

PREMIUL I -Grupul vocal Poienarii 
 Prin intermediul ziarului  „Gazeta Mondena ” am admirat talentul acestor copii minunaţi, care formează grupul folcloric „Poienarii”, pornită la drum  şi care în perioada trecută de atunci a obţinut nenumărate succese la diferite festivaluri naţionale, impreuna cu profesor-cordonator Romina Nemes Silaghi.
Premiul II  - Duet vocal : Denisa Mester& Paula Pintiuta 

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , profesor-cordonator Romina Nemes a vorbit in PREMIERA despre premiile obtinute de la concursul unde au participat grupul''Poienarii '' , din Oradea '' Suntem multumiti de noi  nu am crezut niciodata ca si de aceasta data grupul unde eu il am sa imi ia multe premii,au luat premii frumoase dar si cu tot grupul am luat un loc care niciodata nu ne asteptam,am copii talentati care ma pot baza pe ei ''a declarat Romina Nemes Silaghi pentru Gazeta Mondena.
 Desi au obtinut premii importante pentru ei,insa de data acestea au participat la Festivalul Concurs National de Folclor ,,Cantec ,Joc si voie Buna '' - Moneasa,  si au obtinut locul I ca si grup vocal ''Poienarii '' din Oradea.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu