16 mai 2016

Gazeta Mondena te face vedeta ! A obtinut premii la concursuri si promite multe in folclorul romanesc ! ,,Cântecul popular reprezintă trăirea sufletului și emoția redată prin grai’’ - FOTO / VIDEO


E cantareata de muzica populara si promite multe in folclorul nostru romanesc,ea este Paula Pintiuta , o tanara care spera ca intr-o zi muzica pe care o canta va fi de succes pentru ea .A obtinut multe premii la festivaluri dar si la concursurile de folclor .


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Paula Pintiuta a vorbit in PREMIERA despre concursurile dar in acelasi timp si de premile obtinute la festivalurile de folclor ''Parcă ieri eram la grădiniță si cântam din toate puterile cu d-na educatoare , care pe parcursul anilor mi-a insuflat dragostea pentru cântec si mai ales pentru folcloru nostru autentic ,Au trecut câțiva ani ,iar d-na invățătoare prin tactul său pedagogic și din interes pentru copii și muzica populară, m-a împins de la spate și mi-a spus ’’ E timpul să te apuci de treabă! ’’ Dumnezeu mi-a dat doi părinți minunați , care mi-au ascultat dorința , au căutat și au găsit , profesorul de canto perfect pentru mine , d-na profesoară Romina Nemeș-Silaghi. De aproximativ un an , am început cursurile de canto . D-na Romina , o profesionistă in adevăratul sens al cuvântului , un profesor cum rar întâlnești, interpretă de muzică populară , iubitoare de folclor și mai ales de copii.A fost mentorul meu de încredere , implicându-mă în foarte multe activități , spectacole și concursuri . Fără ajutorul dânsei , nu reușeam să ajung la acest nivel. Prin multă muncă și perseverență am ajuns să mă pot mândri cu numeroase diplome și medalii.'' a declarat  Paula Pintiuta pentru Gazeta Mondena.

Diploma locul I obtinuta de Paula Pintiuta 

Paula,o fetiță suavă,frumoasă ca un boboc de floare, la doar 10 ani , promite un viitor plin de realizări . Au urmat multe alte spectacole, cu o mare deschidere sufletească față de publicul care mă asculta și cu mai puține emoții.


A inregistrat cu grupul ''Poienarii '' un CD de 13 piese 


Tanara speranta care cu orice pret vrea sa promita ca va aduce folclorul romanesc pe culmile mari,a scos si un CD cu colegele ei de grup incat Paula vrea sa vorbeasca si despre albumul cu grupul unde este '' Împreună cu colegele din grupul ’’POIENIȚELE’’ am înregistrat un cd, care conține 13 melodii.Împreună cu d-na profesoară, am înregistrat și prima mea melodie ‚’’CE STRĂBUNII OR LĂSAT ’’ apoi a urmat ce-a de-a doua, ’’MAMĂ SUFLET DE PĂRINTE’’ acompaniată de D-l Stângaciu și Horia Boncuț. Cu aceste melodii am participat și la primul concurs ’’ SOMEȘ ÎN CÂNT ȘI JOC’’ acesta desfășurându-se la Gherla. Mare mi-a fost mirarea când la premiere mi-am auzit numele ‚’’ PAULA PINTIUȚA, locul al II- lea’’  a mai declarat Paula Pintiuta pentru Gazeta Mondena.

VIDEO :Canatareara de muzica populara,Paula Pintiuta a mai tinut sa ne dezvaluie cateva detalii din premiile ei obtinute la festivaluri cat si concursuri '' Am participat impreuna cu Grupul Poienarii unde si eu sunt ,coordonat de doamna profesoara Romina Silaghi si am obtinut foarte multe premii locul I dar si locul II ,Premiul 1 Gherla ,Premiul 1 Salonta, -2 premii ( 1 premiul 1 Ocna Mures
Premiul 1 Radauti Suceava), Premiul 2 Tasca-Neamt,''
a mai declarat Paula pentru Gazeta Mondena.

Autor :
(Marius Baldovin )


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu