16 mai 2016

Gabriel Cotabiță șeful juriului la Festivalul ”Flori de Mai 2016”!

cotabita
Mișcat de solidaritatea a zeci de mii de oameni care, anul trecutau înălțat o rugă colectivă în timpul concertelor pe când artistul se afla în comă indusă, Gabriel Cotabiță vine personal anul acesta la Festivalul ”Flori de Mai” pentru a le mulțumi călărășenilor.

DB153746

Fix la un an de la greaua cumpănă ce i-a schimbat viața, respectabilul artist va prezida juriul celei de-a XVIII-a ediție a festivalului concurs cu cel mai bogat program artistic pe plan national și cu cele mai generoase premii (Trofeul ”Flori de Mai 2016” constă într-un automobile nou).

Alături de Cotabiță, artist cu o carieră prodigioasă, vor mai juriza Marina Florea, George Călin (Deepcentral), Nicole Cherry, Andreea Antonescu, Radu Groza și prof. dr. Danciu Sorin iar, în recital, pe lângă tinerii aflați în concurs, o lungă listă de artiști de primă linie: Voltaj, Ami, Grasu XXL, Raluk, Amna, Alexandra Ungureanu, trupa Zero, Deepcentral, Rucsy (Blaxy Girls) etc.

Festivalul concurs și recitalurile vor avea loc în sala Teatrului ”Barbu Știrbei” dar și pe platoul central din fața Consiliului Județean și a Centrului Cultural Județean Călărași, organizatorii manifestării concertistice.Concursul s-a dovedit în ultimii ani principala rampă de lansare a soliștilor newcommeri, dovadă că aici au cunoscut consacrarea ori au ajuns în finala pricipalelor spectacole muzicale de televiziune mulți artiști.
2015
În ultimii ani, în urma unei mobilizări gigant, Festivalul ”Flori de Mai” a primit locul pe care îl merita în clasamentele de specialitate, acela de cel mai important concurs de interpretare muzicală pe plan național.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu