26 mai 2016

EXCLUSIV ! O cantareata de la noi a fost numita regina manelelor ! Vezi despre ce cantareata de la noi este vorba FOTO/VIDEO


E cantareata cu renume in lumea muzicii de petrecere,ei..bine este vorba de Georgiana Printesa Manelelor care a fost numita de lautarii consacrati cum ar fi : Florin Salam,Nicolae Guta si nimeni altu decat Adrian Minune.


In EXCLUSIVITATE pentru ziarul gazetamondena.ro , Georgiana Printesa Manelelor a oferit un interviu pentru cititori site-ului Gazeta Mondena,a vorbit despre cariera ei artistica profesionala dar explica de ce a fost numita regina manelelor '' Am fost numita de lautarii consacratii regina manelelor pentru ca au vazut ca am calitatii vocale si ca mi se potriveste acest nume pentru statutul meu muzical '' a declarat Georgiana Printesa Manelelor pentru Gazeta Mondena.


''Se trage din neam de lautarii : '' Parintii mei sunt lautarii '' 


Georgiana Printesa Manelelor are cu se poate lauda usor,deoarece aceasta a mostenit din parintii cantecul dar si talentul pe care il are '' Am urmat Scoala Populara de Arta in Slatina ,sectia canto-vocal ,de la 13 ani am inceput sa cant impreuna cu parintii mei,dupa care la 16 ani am inceput sa am curajul sa cant si la evenimente si nunti,toti oamenii erau bucurosi si ma felicitau pentru talentul meu muzical,ba dimpotriva multi imi spuneau sa ma axez foarte bine in muzica pentru ca o sa ajung cineva si asa a fost am devenit o cantareata cu renume in Romania,fara Dumnezeu nu as fi existat '' a mai declarat Georgiana Printesa Manelelor pentru Gazeta Mondena.


Numita de ceva timp regina manelelor aceasta a inceput sa si colaboreze cu artistii consacrarti in lumea muzicii cum ar fi cu Florin Salam,Adrian Minune si altii cantareti de manele bine cunoscuti .
(A.M.N.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu